וואו !

bariska

New member
תענוג..../images/Emo13.gif

ג'וני אינגליש סרט יפה למרות שהוא כבר קצת ישן

וואו !

(תקראו את השירשור, ובמיוחד את הודעותיו של LucidGuest. יש גם לינק שהוא מצרף לאתר בעברית בנושא, ומסתבר שיש אפילו פורום כאן בתפוז בנושא) הנושא עצמו נשמע לי מדהים. אף פעם לא חוויתי חלום צלול (הממ, אולי כי אני ישן 3-4 שעות בלילה?!) והתיאור של האנשים שחוו זאת נשמע פשוט פנטסטי. קרה פעם למישהו מהנוכחים כאן??

vk3

New member
מוכר...

זה באמת מדהים וקורה לגאונים של ממש...

Sheep From Hell

New member
זה ממש שווה....

פעם ניסיתי לעבוד על חלומות צלולים... אבל זה הרבה בלגאן.. פעם אחת היה לי חלום צלול... איזה מאגניב זה...... אבל בשביל חלומות צלולים באופן קבוע צריך הרבה עבודה... אבל זה שווה את זה....

חחח זה קרה לי..

שנה שעברה כשרציתי להתקבל להנדסאים... רכזת השכבה דפקה לנו עבודה להגשה על שפת C לאחר 18 שעות רצופות של למידת שפת C בדרך מואצת! כלבה! אני כמובן באתי אליה ואמרתי .. שבחיים לא למדתי את המקצוע ... או אפילו משהו דומה לכך ושבכלל אני הולכת למגמה הביטכנולוגית ובה לא מלמדים תכנות! אבל לא... היא התעקשה שכולם יעשו!!! כי היא עדיין לא יודעת מי משובץ באיזה מגמה... ואם אני לא אעשה היא תדפוק לי את הציון במחשבים!!! אז החלטתי שפשוט לא שווה לי לקחת מורים פרטיים... זה בזבוז זמן וכסף... על משהו שאני לא אלמד בסוף... השגתי ספרים... והתחלתי בלמידה עצמית.. נורא!!! הייתי בכאלה סרטים שאשכרה הייתי חולמת על זה... נדפק לי כל החופש! ועוד הייתי צריכה לנסוע לתל אביב בחופש במיוחד בשביל להגיש את העבודה.... גררר ....
עד עכשיו אני לא יודעת מה קרה עם העבודה שלי... בסוף התקבלתי לביוטכנולוגית... והתברר שעשיתי את העבודה סתאאם!!!

l1zard

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נידפקת!!! חיחיחיחי... השנה היא בטח למדה לקח.. כי את כל אלה שהולכים לביו היא שלחה הבייתה.. חחחחחחחח..... חלומות.. חחחחחחח..... טוב מה אני צוחקת?
גם אני חולמת על הלימודים בזמן האחרון..

לא רק...

לכל אלה שהולכים לביו... עשו השנה קורס כימיה בחופש!!! ואני הייתי צריכה להשלים חומר של שנה שלמה בעצמי! בית ספר דפוק

l1zard

New member
אני יודעת..

את לא צריכה לספר לי מה עשו ולא עשו בקורסים האלה.. =/ ביליתי שם ימים שלמים..

Janem

New member
קרה לי...

יום לפני בגרות שחלמתי על איך שהיא הולכת להיות קשה, כמעט ראיתי מה הולך להיות שם, וזה היה נכון...

datiza

New member
קרה גם משהו כזה רק עם גיאומטריה

בכיתה יו"ד אחרי מבחן במתמטיקה לא הצלחתי תרגיל בגיאומטריה ואז בלילה חלמתי איך אני פותרת את התרגיל ובבוקר באמת ישר הצלחתי לפתור אותו.

EMILY666

New member
סקרפיונס!!!../images/Emo124.gif../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif

כבר הזכירו את זה פה אבל עוד פעם לא יזיק! הופעה בסיני באוקטובר שלהם לא לפספס אני בא!!!!!!!! יאללה שירשור של הופעות מי יודע מה?.? איזה הופעות? שרשרו יש ביום חמישי פסטיבל אקסטרים 50 להקות (בנהם להקה של ידיד שלי):) דוכנים בגדים הכולל מטאל פאנק רוק!!!! מי באה????.. יאללה הופעות שלכם מחכה!!!!!!!!!

bariska

New member
כן לסיני אני ילך בשביל סקורפיאונס?

אבל בעיקרון להקה טובה

EMILY666

New member
ברור זה שווה!!!!!!!!!!!!!!!!!

מתי עוד הם יהיו בסביבה שלנו?????????? דבר כזה קורה פעם ב..............................

למעלה