וואו....

וואו....

אהבתי את הלהיטים ששמו אתמול שאנייה הייתה כזאת יפה ומדהימה שם ( אני יודעת שאני לא מחדשת לכם כלום אבל בכל זאת....) וראיתי את הקליפ THANK YOU BABY שבכלל לא ידעתי שהוא קיים וקיוויתי שיהיה שם גם WHEN YOU KISS ME אבל לצערי הרבבבבב הוא לא היה שם ואני מתה לראות אותו!!!!!!
 

m L m

New member
איזה כיף לך!

זה כיף לראות משהו שבכלל לא ידעת שקיים ואז יש הרגשה טובה שכזאת... את מבינה למה אני מתכוונת??? הפתעה טובה
בכלל- זה כייף לראות קליפים של שאניה בטלוויזיה, למרות שראיתי אותם הרבה פעמים ויש לי את הקליפים על קלטת עדיין, יותר כיף כשזה בTV. זה כמו שכשיש שיר של שאניה או של הקורס ברדיו אני מתלהבת ושמה בקולי קולות וחברות שלי לא מבינות "יש לך את כל השירים בדיסקים!" אבל זה לא אותו הדבר!!! כשיש שיר ברדיו זה כ"כ כייף!
 

Katherine

New member
חחח

בדיוק אתמול זה קרה לי, נסעתי עם חברה שלי ופתאום שמענו את ka ching ברדיו אז שמתי פול ווליום ומזה התלהבתי והיא היתה מזה בהלם, "מה את מתלהבת יש לך את כל הדיסקים ואת שומעת אותם כל היום" זה היה כזה מצחיק
 
למעלה