וואו........

TetiBETTY

New member
וואו........

אני כבר בפיגור של חמישה עמודים בפורומ.... לא קראתי 5 עמודים,איזה שיא
היום בערב,אני הולכת להתנחל כאן,ולהרבה
....... מה שלא עשיתי במשך שבועיים,ואני בטוחה שיהיה לי הרבה מה לומר.... אז היום......בערב....see ya'.... נ.ב התגעגתי

TetiBETTY

New member
../images/Emo42.gifהיי אנשים.........

חזרתי,על אמת.... הדבקתי פער של 6 עמודים... חלק מהשרשורים השתעממתי,וחלקם התוודעתי לדברים חדשים...לדוגמא:
התספורת החדשה:בתמונות שלא בהופעה-
,בתמונות של ההופעה-
.
השיר החדש:חביב ביותר....אחרי כמה השמעות הוא נעים לאוזן....
הצילומים לרולינג סטון:
,אבל חבל שזה נראה ככה,חסר לבוש....
.....
לחדשים למניהם:
ברוכים הבאים
,שהיה נעימה
ההופעה של בריטני ב NFL:רצה לראות....תשובה בהקדם. לא זוכרת עוד.... אה....ולאלה שלא יודעים על עוד שמועה לשם של הדיסק החדש: "More Then U Know",נראה לי מתאים.... ולכל הוותיקים...... התגעגתי נ-ו-ר-א
מקווה שגם אתם.....
נ.ב
אין לי פסים יותר,יותר נכון גוונים(אחרי המפגש עשיתי גוונים),עשיתי שטיפה לצבע חום אגוז-דבש כזה.....אהבתי....אבל יקח לי זמן להתרגל.
היה לי מבחן באזרחות,היה מסריח ביותר.
מחשבים ומת' עולים לי על העצבים
--כאילו שזה עניין מיש'ו.........--

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifגם את גונבת לי את ה../images/Emo42.gif../images/Emo7.gif../images/Emo35.gif

גם אני אמרתי לפני כמה זמן שככה יקראו לאלבום... זה נראה לי שם מפציץ לאללה....מיסתורי ומגניב כזה.... ובקשר למחשבים ומת'...אני מבין אותך בהחלט

TetiBETTY

New member
../images/Emo58.gifאסי,אור-אנשי השנה מעניין../images/Emo35.gif

אסי,אור וכל אוהבי
נולד למניהם..... אני בטוחה שהשנה טקס 'אנשי השנה' יעניין אתכם. תרשמו:יום שני הקרוב,20:30. וזה כי: הכוכבים החדשים בשמי המוסיקה הישראלית:נינט טייב,שירי מימון ושי גבסו יבצעו משיריהם של המועמדים בקטגוריית המוסיקה. את הפרס למנצח בקטגוריה זו תגיש הזוכה בתחרות-נינט טייב. ת'אמת.....לוקח לי מ-ל-א זמן עד שאני
שירים. זה היה בעיקר עם קיילי מינוג,לא יכלתי לשמוע את האישה הזו,והיום יש שירים שלה שאני שומעת עד היום
אז...את אותה דוגמא אני אמשול לסיפורינו כאן. כן,התאהבי בביצועים של נינט.....קורה
#1-מקיץ אל חלום. #2-השיר של 'היהודים'. #3-ים של דמעות. והספקתי לצרוב דיסק עם השירים האלו,ועוד שני ביצועים של גבסו ואחד של שירי....
..... וזהו.

«TziMHoNoa™

New member
אבל..../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

נינט צריכה לזכות...
אני מקווה שסאבלימינל לא ייקח...
מתלהב אחד...

Golden apple

New member
על מה היא תזכה../images/Emo35.gif אפילו דיסק אין

אני פה בשביל האפרופודיסק שלשלום יצא לחניות הדיסק של כוכב נולד.. איכסה כברה הקאחבה הרסה את "עד שתעזוב" ובוריס בקושי מחזיק סולו לבד..

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifיאאאאאאאאאאא מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה כיף
תודה לך
ובזמן שאת צרבת לך שירים של נינט, היום, הייתי בקניון... נכנסתי לצליל...וקניתי את הדיסק של לא נפסיק לשיררררררררררררררררררררר (כי מישהו שכח לצרוב לי
) זה עלה 50
זול יחסית יש שם 20 שירים, בניהם, כל הנינט
ולשיר של היהודים קוראים "קח אותי"... מעניין...בפרסי השנה מועמדים סבלימינאל ועידן רייכל... מעניין אם נינט תשיר אותם...חחחחח...זה היה מצחיק

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifויקיר...

השיר של כברה (שניהם) לא נמצאים בדיסק... ורק שיר אחד של בוריס (הענק) קיים בדיסק...אז אל תשלול אותו ישר

Golden apple

New member
האיכות גרועה../images/Emo70.gif ככה לפחות אמרו..

וזה לא כזה מלהיב אפשר לחכות עד יום שבת (לסיבוב קניות סוער בבילו סנטר
) גם ככה כבר מכירים את כול הביצועים והשירים..

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאל תקשיב לכל דבר שאומרים...

האיכות ברמה סבירה מאוד עד טובה מאוד
ישבתי לשמוע את כל ה71 דקות של הדיסק ולא מצאתי שום דבר הפוגע באיכות של הדיסק... חוץ מזה, בחוברת של הדיסק מצורף פוסטר מהמם של האירוע שהיה בניצנים.. כל מיני תמונות של כל המשתתפים.. בקיצור...שווה

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאההה.....

אין מילים... אבל אני יודע את כולם בע"פ כמעט... חוץ מזה...את יכולה להכנס לאתר www.shirim.co.il ושם יש את כל המילים

למעלה