וואו

וואו

סוף סוף פורום לכלי זמר איך אני לא חשבתי על זה (פוסטמה אנוכי...) אז בהצלחה לך קורט וכולם.... ושאנשים יתחילו להגיד על מה הם מנגנים וכמה זמן אני אישית מנגנת על איבנז (חשמלית חמודה) כבר שנה ולפני זה ניגנתי על וושבורן(קלאסית) במשך שנה וחצי ויש לי מגבר של לני (אני יודעת אנייודעת אף אחד בטח לא שמע על זה) וזהו בהצלחה שוב!!!!!!!

נעל

New member
נענית לאתגר

נעל מנגנת 10 שנים על פסנתר ניגנה במשך שנה על חלילית סופרן התחילה השנה לנגן על פגוט מנגנת קצת על פנדר (סקוויר) ובימים אלה עושה את צעדיה הראשונים במפוחית מתה ללמוד לנגן על מסרקים (ואם אפשר, גם על מסור), נעל ;-)

wiz

New member
נעל, את מצחיקה !

אתמול כשקראתי את ההודעה הקודמת שלך התגלגלתי מצחוק.... כל הקטע הזה של ``נעל``.... חחח ;-)

love my guitar

New member
מאתגרת את הנענית לאתגר

מנגנת על אורגן 6 שנים, גיטרה שנתיים, חצוצרה שנה וחצי, מפוחית שנתיים, ועל הקרחת של אבא שלי 14 שנה, על העצבים של אמא שלי. ניגנתי על מסור (לא חשמלי) , המסרקים תמיד נשברו לי אז עברתי לדבר האמיתי - רולרים לשער בליווי פן!! זה ה-ד-ב-ר, אחותי! תקשיבי לי!!

luckdragon

New member
חחחחח :cool:

איזה תשובה.. מנגן על אורגן 3 שנים,בנוסף למדתי קצת מאוד איך לעשות פווו פוו על סקסופון וזהו.. ומאז עסוק בכתיבת שירים סיפורים וכל דכפין.. :cool:

הפורום לא של כלי זמר :)

אני שונא אותם...גנבים! ואני מנגן על גיטרות...כל גיטרה... יש לי רשימה ארוכה, ובקרוב בקרוב אני אעשה גם מקום מיוחד רק בשבילנו ובו כל אחד יכתוב על עצמו והכלי נגינה שלו.

צודק אופס

כתבתי את ההודעה הראשונה מוקדם כשקמתי או משהו כזה.... והתכוונתי לא לחנות אלא לכלים... אז אני מקווה שההתנצלות התקבלה

מיטל+

New member
שמע כל כלי זמר

כליי זמר האלה באמת גנבים למדתי אצלם גיטרה 10 חודשים וכל השיעור הדבר היחיד שעשינו הוא לשבת ולראותא ת המורה מנגן ! רק אחרי שסיימת ללמוד שם החלטת י באמת ללמוד ואז למדתי עם עצמי לבד .. ויצא משהו שנשמע כמו מנגינה .. סתם אני באמת מנגנת באמת

אני

מנגנת כמעט 8 שנים על פסנתר, 4 שנים על גיטרה (מתוכן 3 על חשמלית) ועכשיו קצת התחלתי לחזור לחליליות בארוק.

solidrock

New member
מקום מתאים לכתוב על כלי הנגינה שלכם

כולכם מנגנים וזה נהדר, אבל למה שלא תכתבו את זה במקום שיראו אתכם, בין נגנים אחרים? נסו את לוח המוסיקאים אצלי באתר! www.solidrock.co.il

sagireuven

New member
אני....

אני מנגן כעיקרון על חשמלית של פנדר.....כוסית לאללה.... אבל אני מנגן לפעמים על פסנתר,בס,תופים ודידג`.....

אני מנגן על

טרבוקה, ובכיתה ב נגנתי גם על חלילית ............. ! ובקרוב יכול להיות שאני מתחיל ללמוד על חשמלית !

למעלה