וואו

לונה..

New member
וואו

כמו עלה צמא למים בן אדם רוצה בשניים אז למה אלוהים הוא היה יפה עיניים וחולה מספר אלפיים שגומר את החיים רצינו להיות ביחד לנצח אבל גם לנצח יש סוף בים אהבה צללנו לנצח אבל גם לנצח יש חוף וכאן הבדידות רוקדת והאהבה הורגת ותלויה במכשירים ואני אותך אוהבת ואני אותך זוכרת תמסור דרישת שלום לאלוהים פשוט מדהים, לדעתי.

לונה..

New member
ועוד אחד.

ולא כמו בעבר ולא כמו שדובר הכל עומד לא זז. עצב,גשם, אהבה, לא משנים דבר משהו מת, משהו נגמר אהבה רחוקה ברכבת תחתית שחוצה בלונדון איזושהי כיכר, לי כותבת - "קצת קר עכשיו, מתי אתה בא?" מיליוני אנשים לבד, ואם כבר לבד אז שיהיה בתנועה, שנתחמם, שלא נקפא, שלא נשתגע. זה משתנה אבל לאט ומשנה כל כך מעט איפה אני ואיפה את? את לא כאן את בראש את ברכבת תחתית ואולי את בכלל לא אמיתית והמצאתי שקר ושאכפת לך מתי אני בא.

לונה..

New member
איזה יופי

פתחתי שרשור עם עצמי.. מה יהיה מה יהיה מה יהיה? אין לי מושג, ואם לי אין, אז גם לכם בוודאי לא יהיה. אובדן. מסוג אחד, ולפתע מגיע אחד נוסף. ועוד אחד, מסוג אחר. נההה.. שיקברו גם אותי, למה רק אני נשארת תקועה פה? מתי גם אני אשלים את ה"מעגל" שכולם מדברים עליו? אוף, נמאס לי.

kevant

New member
בדד ../images/Emo10.gif

לא טוב היות האדם לבדו כך חשב אלוהים תחילה ברא את האדם לאחר מכן את חוה וכשראה שטוב להם ביחד ברא את המות ומאז יש זוג נוסף שמחת הלידה וצער המות.

נ.תהילה

New member
לונה יקרה

אני כ"כ מבינה אותך ואת מצבך, פשוט כי גם אני הייתי בו ממש לא מזמן. אם אני לא טועה את בערך בת 15, וגם אני עד גיל זה לא ממש השלמתי את "המעגל" שכולם דברו עליו בפורום. והאמת היא שעד היום לא השלמתי אותו סופית, ואולי בכלל אף אחד אף פעם לא משלים אותו... ולאט לאט, גם בעזרת טיפול מקצועי במשך כשנה, וגם בעקבות דברים אחרים, כן התחלתי להבין, ואף יותר מכך- התחלתי לחוות את האבל. אני מבינה את התסכול שלך ואת הכמיהה. זה יגיע, ואני חושבת שבעזרת טיפול זה יכול להיות אפילו יותר יעיל. תכתבי אלי לפרטי אם את רוצה, אני אשמח.

לונה..

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

15?!?!?!?!?!
17!!! אני מבקשת! הייתי חייבת למחות... :) אני אהיה בסדר, תודה לכולם.

nypx

New member
לונה לפעמים

השרשורים העצמיים כל כך טובים לנו כי לפעמים אנחנו מגלים דברים שלא ידענו שיש בנו אבל שלא תרגישי לבד נכנסתי לשלשול( סליחה שרשור) בעצם שרשור? מה זה שרשור ? מלשון שרשרת ? טוב נסחפתי קצת למה אין פה מציל? בייייי

למעלה