וואו

Gambi2000

New member
וואו

שלום לכולם אני חובב בסיבול כבר הרבה שנים השתתפתי בקיטנית הביסול GRAND SLUM חמש שנים שיחקתי שנה אחת בכפר סבא VOTOS LOKOS (אחים משוגעים) ואני אוסף קלפים מזה שבע שמונה שנים. ולא ידעתי על קיומו של פורם זה יש לי מספר שאלות 1. מישהו פה השתתף בקייטנת הביסבול פה בארץ בגזר או בכפר בבבטיסטים? 2. האם יש עדיין ליגה בארץ לביסבול ואיזה קבוצות משחקות? 3. האם מישהו בארץ אוסף קלפים ומוכן להחליף? סליחה שאני נ´גס אבל אני מתלהב שהספרוט (האדיר הזה) עדיין מתקיים בארץ גם אם זה רק באינטרנט תודה מראש Gambi2000

SlamminDino

New member
ברוך הבא!!! ../images/Emo168.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo41.gif

שלום רב לך, גאמבי 2000. מעניין מאוד הניק שלך, מזכיר את ג´יאמבי מהיאנקיז והוא גם הופיע על המשחק של טריפל פליי לעונת 2000 או 2001. Anyway-- מצויין שהגעת ובאמת שבאת למקום הנכון לעיניי בייסבול!! יש לי בשבילך כמה Yes וכמה no´s. נתחיל עם ה NO´s בשביל שהחדשות הטובות יבואו בסוף.. אני לא יודע אם מישהו פה השתתף בקייטנת הבייסבול בגזר או בכפר הבפסטיסטים אבל החדשות הטובות הם שעדיין פעילים פה בנושא הבייסבול בארץ!! בהחלט יש ליגה לכל הגילאים השונים ואפשר ליצור איתם קשר ולברר עוד מידע עליהם ופועלם בשטח. אני באמת מסכים שהם אחד הסודות השמורים ביותר בשטח. אפילו יותר מהאטום, על זה כבר וענונו אמר לכולם....
אני מאוד שמח לשמוע שאתה אוסף קלפים. רציתי לשאול אם האוסף שלך מהארץ או מארה"ב. ידוע לי על חנות נחמדה ברעננה שמוכרת קלפים של ספורט אמריקאי. נחזור לעינייני הליגה בארץ-- יש פה קישור לאתר שלהם בישראל ממנו אתה יכול להשיג עוד מידע. באה לפה גם אישה אחת שרוצה להקים קבוצה אז נוכל להיות גם איתה בקשר לגביי מה שקורה. שלחתי כמה מסרים לאנשים מאיגוד הבייסבול ואמרתי להם להצטרף לפורום פה שיוכלו לענות על השאלות שלנו, בדיוק כמו מה שאתה שואל עכשיו. הנה כמה מספרים של אנשים שיכולים לעזור: מדי ברוש האחראי על הליגה למבוגרים ( מעל גיל 18)-- 09-7749052 . טוב, יש עוד הרבה מספרים באתר של איגוד הבייסבול אליו תוכל להגיע דרך הקישורים שיש לנו כאן בפורום. מאוד שמחים שהגעת אלינו, תמשיך להגיע ולשמוח איתנו בכל יום!! זאת הייתה הצהרה רשמית מצוות המטבחון, האחראיים על שיווק ושתיית בירה טובה בישראל .

mont

New member
ברוך הבא ועוד מידע

יש מגרש בכפ"ס לליגת הנוער פעם בשבוע הם משכירים שדה יש שני מגרשים ברעננה ויש לרעננה קבוצה בליגת המבוגרים גם לתל- אביב יש קבוצה. מידע נוסף באתר

למעלה