וואו! שימו לב
· · Flower · New member 20/9/02 #3 אוף התמונה קטנה../images/Emo4.gif הנה קישור להודעה שבה מופיעה התמונה בגדול
I i c y New member 21/9/02 #11 לי אין בכלל icq../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif חבל.
I i c y New member 21/9/02 #13 החיבור שלי לאינטרנט דפוק...../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif והוא מונע ממני להוריד icq ולהכנס לצ´אטים. אבל בגלל שאנחנו לא משלמים על זה כסף- ההורים שלי משאירים את זה. כרגע אני ואחותי בתהליכי שכנוע של ההורים שלנו להחליף חיבור, על איזה חברה אתם ממליצים¿ רוני, חסרת icq
החיבור שלי לאינטרנט דפוק...../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif והוא מונע ממני להוריד icq ולהכנס לצ´אטים. אבל בגלל שאנחנו לא משלמים על זה כסף- ההורים שלי משאירים את זה. כרגע אני ואחותי בתהליכי שכנוע של ההורים שלנו להחליף חיבור, על איזה חברה אתם ממליצים¿ רוני, חסרת icq
I i c y New member 21/9/02 #19 אוף! תחליטו כבר!../images/Emo46.gif../images/Emo42.gif לא משנה... אני כבר אחליף חתימה... למישהו יש רעיון לחתימה מקורית¿ רוני
אוף! תחליטו כבר!../images/Emo46.gif../images/Emo42.gif לא משנה... אני כבר אחליף חתימה... למישהו יש רעיון לחתימה מקורית¿ רוני
I i c y New member 21/9/02 #16 סליחה...../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif שיניתי. תודה! רוני