וואו!

וואו!

סנטיאגו הכין אלבום תמונות ענק של פלאיירים להופעות פאנק בין 2002 ל-2012. אתם חייבים לראות זה.

תודה טל, הוספתי את הפלאיירים הרלבנטיים.

ותודה ברק על ההתלהבות המופרזת, למרות שאנ'לא מבין למה שמת הודעה חדשה על השטות הזאת כשכבר יש הודעה על זה בפורום, פשוט קצת יותר למטה. אבל, נו, שיהיה. אולי יש לך איזו מכסה יומית למלא או משהו.
קיצר, לא שדעתי משנה אבל הפלאייר שאני הכי אוהב הוא זה ש, כאילו, שלחו למישהו את הפרטים שצריכים להיות בפלאייר, והוא - מי-שזה-לא-יהיה - פשוט עשה צילום מסך של ההודעה בג'ימייל שלו והפיץ את זה ככה, כפלאייר. לא יודע למה, זה פשוט נורא מצחיק בעיניי, הקונספט הזה, ותכל'ס אני לא זוכר מתי פעם אחרונה הצחיק אותי פלאייר. אז כן, זה בהחלט הפייבוריט שלי (באמת. בלי ציניות).
אה, ויש עוד אחד שדי מצחיק אותי שמה - לא בגלל הקונספט העיצובי, אלא בגלל שילוב הלהקות שמופיעות בו: בוא לבר, ביט 69 ושינקין פאנקס?!? באותה הופעה?!? נשמע כמו התחלה של בדיחה ממש, "כומר, רבי וחמור נכנסים לבר...", משהו כזה. חבל שהייתי אז בחו"ל.

כל טוב לכולן/ם.

לא חרטא

אומרים שהוא היה עושה את זה בכל הופעת פאנק שהיה בעיר עד שזה נמאס לכולם. טוב, הוא רופא-מנתח במקצוע, אז כנראה שיודע מה ואיך לעשות נכון:)

boshetrecs

New member
מה לא ברור

היא הסתובבה עם מצלמה וצילמה חברים שלה
לרוב כשהם יושבים משועממים על ספות

הם באמת נראים לך קשוחים ופוחזים? אולי פחזניים

למעלה