וואו...

פראזניק

New member
וואו...

אני לא "חסיד" גדול של עדי רן, איך לומר בעדינות... לא מת עליו:))) אבל הנה שיר שלו שאהבתי (את המילים, המוזיקה לא הכי) אבל המילים, איי, המילים... בדרכים רבות הלכנו לחפש קורטוב אמת לא הססתי מלנגוס בו במעדן החטא לא מצאנו את עצמנו אין עוד טעם לכחש התרבות הזאת לא לנו היא בלבנו אש ואני הקטן השפל שבין כולם עומד פה נרעש ונדהם ואני הקטן האחרון שבעם עומד פה נרגש ונפעם כי אתה קדוש ושמך קדוש קדושים כל יום יהללוך סלה כי אתה קדוש ושמך קדוש קדושים כל יום יהללוך סלה בכלה נפסד החומר נחש החוש עוד משקר כשעוצמים את העיניים סוף האמת להתבאר וקשה לתפוס בשכל גם הדמיון פה מאכזב אבל יש שליט לעסק ואותנו הוא אוהב ואני הקטן השפל שבין כולם עומד פה נרעש ונדהם ואני הקטן האחרון שבעם עומד פה נרגש ונפעם כי אתה קדוש ושמך קדוש קדושים כל יום יהללוך סלה כי אתה קדוש ושמך קדוש קדושים כל יום יהללוך סלה

רוחלע19

New member
תודה :)))

עדי רון גם כותב השיר, גם מלחין, וגם שר??? או שאולי כתב את זה מי שהוא אחר?

אין מה להגיד

זה באמת אחד השירים היפים והחזקים של עדי רן:)))) בתור אחת שגם לא חובבבת מי יודע מה את המוסיקה הזאת:)

עדי רן כותב ומלחין את כל שיריו

אני ממליץ לכל מי שאינו אוהב את המוסיקה שלו לקרוא את המילים של השירים (שמופיעות בעטיפה של הדיסקים). יש מה לקרוא. הוא אדם נועז ופתוח עם עומק לא מצוי מעבר למעטה החיצוני המעורר חילוקי דעות.

למעלה