וואו

וואו

עם כל הדיבורים על הרדיו דרך הסלולרי במכונית, החלטתי גם וזה היה מאד לא מסובך. הצלחתי להתחבר לתחנת האינטרנט האהובה עלי, סומה אף אמ, באמצעות הדף תמיכה שלהם בניידים - יש לי סוני אריקסון, אבל אני מחובר בדור השני, כך שהייתי קטן אמונה. וזה פשוט עובד, ובהתחשב בעובדה שבחרתי באיכות הנמוכה בשביל שלא יקפוץ, זה עדיין נשמע נהדר. AAC של אורבן (אותה חברה שמייצרת את הקומפרסורים) יחי הקודק הגאוני הזה. נדמה לי שהתחיל עידן חדש אצלי במכונית :) ולעזאזל עם ה-אף אמ

כן,

הם מפעילים כמה ערוצים, שנעים בין ההזוי למעולה. בחיי שאם מישהו ישים באוויר את הסטרים פופ-רוק שלהם אף אחד לא יקשיב לשום דבר אחר. פשוט כיף. עכשיו רק צריך לבדוק את חבילת הגלישה שלי זה שותה 300 קילו בייט לדקה בדור השני, מה שאומר 18 מגה בשעה, מה שאומר שחבילת הגלישה שלי מתחסלת בתוך קצת יותר מארבע שעות. לא טוב. עכשיו צריך לבדוק איך מרחיבים אותה. או עוברים לדור השלישי כדי להאזין באיכות באמת טובה. יש למישהו מושג כמה עולה חבילה ללא הגבלה בסלקום?

mbarak2

New member
כן

יש לי חבילת אינטרנט ללא הגבלה...היא עולה 146 שקלים כולל מעמ. לי יש את נוקיה עם רדיו מובנה עםאלפי תחנות בסגנונות שונים. שווה כל אגורה!

בפעם האחרונה שהיתה לי חבילה ללא הגבלה..

בערך לפני חצי שנה, החבילה עלתה לי 120 ש"ח, אני מאמין שעם כניסת הפלאפונים החדשים (אייפון וכו') שזוללים הרבה DATA, ישנן חבילות מסוימות בהתאמה אישית. הכי טוב זה להגיע למרכז שירות הקרוב לביתך, ולבדוק במו עיניך, כולל קריאת האותיות הקטנות.

mbarak2

New member
יש כמה מסלולים במחירים מוזלים...

הבעיה היא שאלה מסלולים עם הגבלה ותלוי כמה זמן בחודש אתה מאזין לתחנות חו"ל והאם מסלולים אלה יספיקו לך.

למעלה