וואו

Queen II

New member
וואו

הרבה שנים שלא הייתי פה,(; יש משהו חדש מאנשי הQPR+? כי עברתי על רוב הפורום ולא מצאתי משהו מעניין, אבל מה שכן מצאתי זה שכנים לידי ששומעים קווין בפול ווליום, אז דפקתי בדלת ואמרתי "אתם שומעים את קווין?" הם ענו: "כן, להנמיך?", אני: "מה קרה לכם?! תגבירו!" חח מה שלומכם חוץ מזה?

אחלה ואיתך?

חחח הלוואי עלי שכנים ששומעים קווין בפול ווליום, זה נשמע דיי מגניב... אבל בעצם כשחושבים על זה, אני בעצמי סוג של שכן ששם קווין בפול ווליום אבל אני לא ממש יודע אם השכנים שלי שמים לב לזה חחחח...

Teo Toriatt

New member
לשכנים שלי יש שכן כזה ../images/Emo3.gif

ששם Queen בהופעות חיות, אלבומים ובוטלגים, במערכת קולנוע ביתית עם Sound חזק ואיכותי. איזה כיף לשכנים שלי שיש להם כזה שכן שדואג להרחיב את הרקע המוסיקאלי שלהם.

khammel

New member
לגבי QPR+

יש DVD מההופעה באוקראינה ויש הודעה רשמית שבריאן + רוג'ר יופיעו במהלך 2010. זה יהיה, ככל הנראה, סיבוב הופעות סולו של רוג'ר, שיבוא בעקבות אלבום סולו חדש שלו. השת"פ עם פול נגמר לעת עתה, אם כי פול צוטט כאומר שיסכים להתאחד למטרת הופעות גדולות/מיוחדות. ברוכים השבים

Queen II

New member
הלל יהה

אוקראינה שליטה חח אממ..אם QPR יופיעו ב2010, בואו נארגן איזו הבאה שלהם לארץ חחח ולמגיבים למעלה, אחלה של שכנים יש לכם לי אישית יש מלא בוטלגים של ג'ימי הנדריקס, ומערכת סאונד בת...[נחסוך] אז ככה שאני עושה לשכנים לפמעים כאב ראש :)

למעלה