וואו

שומבללה

New member
וואו

שבוע לא הייתי כאן! המחשב היה בטיפול 10000 וכיפור וכו'...אז קודם כל שלום שוב לכולכן. מרבוש- מזזזזלללל טובבבב. ופעם תורי - ריגשת אותי עם הפרחים שקנית לך. וואו איזה גאונית את. וכפרוני - קראתי גם את שאת כתבת וכאב לי מאד מקווה שתתגברי. ומנהלת יקרה מקווה שאת חשה בטוב יותר. וכולכן שם במרחב הווירטואלי הזה שהחזיר לי חיוך קטן היום - שתהיה סוכה מלאה באושפזין ושהאושפזית המתאימה תגיע לכל המבקשות - וכשזה יבוא זה יבוא מהמקום הכי נכון, מושלם כמו אתרוג עם טעם וריח ולפעמים רק לפעמים סוג של ערבה.

פאמקי

New member
ברוכה השבא

היית חסרה. מקסימה ההתייחסות שלך לכל אחת... רואים שהתעדכנת
וכן, אני מרגישה הרבה יותר טוב. חג שמח, יקרה.

ומה עם מצעד הפיזמונים שלנו?

ברוכה השבה... (ואם את כבר עומדת אז ... אם אפשר תסגרי תחלון יש רוח פרצים..

meyrav a

New member
ברוכה השבה

ותודה על איחולי המזל טוב מחכה לאושפיזינה....

שומבללה

New member
צודקת

ידעתי ששכחתי משהו...אז הנה שיר של רחל,שהפתיע אותי כשקראתי כבר לפני כמה שנים- אפילו הלחנתי אותו אבל את זה כבר אי אפשר מכאן אבל בהזדמנות :) על הגורן / (השיר מוקדש בספר) לחיה זלצר. את זוכרת היינו לנות על קודקוד ערימת הדגן הוי לבושת פנים עת קו שמש ראשון העירנו צוחק בשיני הקלשון ! ובלילה, בשנת כל פלגי האורה שהשקו שדמות המכורה עברוני, ריווני, ציוו ברכתם. ועודם מאירים לי, עודם. תמוז תר"ץ

משהי פעם הקדישה לי אותו

היא ניגנה בגיטרה כל כך יפה ושרה מכל הלב ממש ממש בכתה זה היה לאור ירח מלא מול מדורה מושקעת ועם המון המון אהבה שעדיין לא העזה להחשף...

שומבללה

New member
שיר מדהים בעיניי

לצערי, אני לא מנגנת על גיטרה... אבל נחמד לדעת שעוד חושבות שזהו אחד השירים העדינים בגילויי האהבה שלו.

בגלל שהזכרת לי אותה

אז זה מוקדש לה.. אם היא קוראת בטוח תזהה (ואם לא אז תהנו אתן ..

למעלה