וואו,

Sensorium

New member
וואו,

היה נחמד לראות איך שניסיון כלשהו להחיות את הפורום הזה נקתל בצורה כזאת. נו באמת, אז זה לא פורום מי יודע מה פעיל, ואין כאן מיליון אנשים שבאים להראות את הפרצוף שלהם בכל חופש. אבל אני הייתי שמחה לבוא למפגש :-O ועכשיו אני מרגישה ממש לא רצויה. [זה בסדר, אני לא צריכה ממחטה או חיבוק, זה סתם... לא כיף.] מאיפה אני אמורה לדעת מה הלך פה קודם לכן?

uvita

New member
:-O ככה אנחנו נראים?

מה הלך פה קודם? אני אספר לך ממה שאני יודעת: היה מפגש אחד מלפני יותר מחצי שנה- היתה נוכחות דיי סבירה, אבל כמעט כל האנשים שהיו שם כבר לא פעילים. היה יום הולדת אחד (שאני לא הגעתי אליו). והיה עוד מפגש בפסח שכנראה לא היה מי יודע מה "מפוצץ" (אני לא יודעת מי היה כי אני נפקדתי
) בין רתם לאור יש כנראה איזה שהוא חיכוך שאני מכירה רק דרך דפי הפורום. אבלללללל! אנחנו עדיין פורום ולדעתי את לא צריכה להרגיש "מנודה" זה לא היה מכוון אליך,לדעתי חלק מהדברים בכלל נכתבו בשמץ צחוק (כמו מה שיפית כתבה). לדעתי כל מי שנמצא פה רצויי, וזו גם התחושה שמנסים להביא פה לאנשים (וחשבתי שדיי מצליחים). לא צריך לוותר כ"כ מהר.... יהיה מפגש, וברור שלא כולם יבואו, אבל ככה זה תמיד.

Sensorium

New member
היי, ברור

לא נפגעתי או משהו! זה פשוט, חצי מקטרים חצי צוחקים על הנוכחות הדלה אבל לא עושים עם זה כלום

justmeandu4ever

New member
הי..

אני בעד המפגש אני ממש מתנצלת..לרתם ולכל הפורום על ההרגשה הלא נעימה שנגרמה..אני אוהבת את כולכם.

anyzeany

New member
אין מה להפגע

ממה שהבנתי,זה פורום סגור של כמה אנשים,ואנחנו החדשים יחסית,אנחנו רק קישוט. כל מי שמנסה ליזום ישר נתקל בסירוב.חבל אבל אם טוב לכם לריב ולחיות בבועה שלכם...בכיף.

uvita

New member
קישוט?!

משהו פעםהתעלם מדבריך או ביטל אותם רק כי אתה "חדש"? לי אישית אין שום קשר "קרוב" עם אף אחד מהפורום ואני עדין מרגישה חלק ממנו, גם אתה חלק ממנו. אז היה ריב שעלה לדפי הפורום, אז מה? כולם פה בני אדם....

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifהיי אתה! שתוק!../images/Emo25.gif

אתה אמנם יפה אבל לא רק.. קישוט זו לא הגדרה נכונה בכלל.. אתה וכל אחד פה הוא חלק מהפורום ומביא את חלקו זה שיש פה חמישה אנשים שמכירים מלפני לא אומר כלום! אני את החברה הכי טובה שלי(פלבר-יפית-שוקולד לבן עוגיות) הכרתי דרך הפורום! (בערך..) והמפגש שהיה בבית של אוהד היה ממש נחמד! אפשר ליזום עוד מפגשים אפילו זוג יצא מהפורום הזה (ארז-המנהל בלאקאייס ומיכל-סולאופפייר כמובן, ובעבר גם יפית-שוקולד לבן עוגיות ואוהד-סוטול) יאללה! עוד מפגש! מקום סגור שנוכל להכיר באמת ולא שכל אחד יברח לחנות אחרת בעזריאלי!

TsufLife

New member
בואו ננסה ליבדוק תאריכים

וניראה באיזה יום בשבועות הקרובים נוח לרוב או לחלק לא קטן מהפורום , ואם צריך אני הארגן את זה. אם מישהוא רוצה לדבר , בקשר למיפגש או סתם כי בא לו/ה לדבר הינה המסן שלי(מקווה שאני לא עוברת על אף חוק של הפורום) - [email protected]

soul on fire

New member
ימי חמישי

מאחר ואני עובדת משרה מלאה אני מסיימת לעבוד ב17 כל יום בשבוע {א-ה} וזה אומר שעד שאני אגיע לת"א השעה תיהיה +- 1830 וב20 גג אני מתחפפת חזרה הבייתה אחרת אני לא אקום בבוקר....

למעלה