יש בשרשור למטה...
T techno girl New member 23/7/07 #20 ../images/Emo105.gif../images/Emo190.gif../images/Emo71.gifהאמת שאין....=/ יש שם רק את השאלת סדין/שק"ש לי' מעוניינים..... בדקתי שוב בכל ההודעות ואים שם כלום חוץ מזה ומיותם המבולבלXD
../images/Emo105.gif../images/Emo190.gif../images/Emo71.gifהאמת שאין....=/ יש שם רק את השאלת סדין/שק"ש לי' מעוניינים..... בדקתי שוב בכל ההודעות ואים שם כלום חוץ מזה ומיותם המבולבלXD
א אמן סלע New member 23/7/07 #22 בשרשור של הקיץ אדיר בשומר הצעיר למטה טיפה יש הודעה שכתבה להלה משו כזה..והיא רשמה עזרה..מההודעה הזאת ומטה זה כלמיני דברים שכדי להביא למדצ"ופי.. בהצלחה
בשרשור של הקיץ אדיר בשומר הצעיר למטה טיפה יש הודעה שכתבה להלה משו כזה..והיא רשמה עזרה..מההודעה הזאת ומטה זה כלמיני דברים שכדי להביא למדצ"ופי.. בהצלחה
A Away from the sun New member 28/7/07 #25 אנחנו היינו גם משהו בסגנון.. דיברתי עם חברה שלי, היא אמרה שהם היו 23 חוגים, עכשיו הם 21(שני חוגים רק של צופי) ואנחנו היינו 20 חוגים..
אנחנו היינו גם משהו בסגנון.. דיברתי עם חברה שלי, היא אמרה שהם היו 23 חוגים, עכשיו הם 21(שני חוגים רק של צופי) ואנחנו היינו 20 חוגים..
B Bray And Lex Ruls New member 29/7/07 #26 כן.. אתם אכן הייתם פחות מלמרד במדצים אבל לא נורא... ניחא... אתם חמודים גם אם אתם קטנים!!
A Away from the sun New member 29/7/07 #27 חוג לפה חוג לשם זה לא מה שמשנה.. אנחנו הכיייי חמודים!-] בדוגרי, אין על השכבה שלנו.