וואו

TakTik

New member
וואו

אתם חייבים לראות את המכשיר המדהים הזה. הייתי קורא לזה הדור החדש של הסאמפלר, אבל זה הרבה יותר מדהים מזה. זה נראה כמו משהו שיצא מסרט מד"ב - נקרא ריאקטייבל

12356

New member
ממש לגעת במוזיקה...

או לפחות הדבר הכי קרוב היום להגדרה הזאת...

TakTik

New member
כרגע זה באמת נשמע אלקטרוני

ואוונגרדי מדי - אבל לדעתי כמות האפשרויות בזה אדירות, ואני בטוח שאפשר ליצור מזה דברים מעולים... תזכור שגם הסאמפלרים הראשונים נשמעו מוזר.

Funky Giraffe

New member
אני מקווה שאתה לא אופטימי מדי ואכן יהיו אנשים

שיצליחו לגרום לזה להגיע למצב של תפעול פשוט יותר ונוח יותר... במצב הנוכחי של זה, קשה לי להאמין לראות אנשים נכנסים עם זה לאולפן ובטח שלא עולים על במה.

kundara

New member
זה לא סאמפלר

זה סינטיסייזר. לא יודע כמה זה יהיה שמיש מול מחשב. אבל זה משחק חלומי

ChRoNoNaUt115

New member
וואי גדול!

יכול להיות שאתם צודקים שאתם אומרים שזה אלקטרוני מדי, או לא פרקטי מספיק, או כל דבר אחר. אבל כך או כך, זה דבר עצום. התרשמתי.

אין קשר לסמפלרים... (הרחבה לקנדרה)

באקאי ובכל הסמפלרים שמפיקי ההיפ-הופ אוהבים דוגמים מתקליטים ישנים (אפשר גם מCD's וכו'..) מכשיר שהוא סמפלר מאפשר לנגן את הדגימות במהירויות שונות ולהכין לופים.. העיקרון של סמפלר הוא דגימה מתוך דבר אחר (פטיפון, טייפ, CD, כל דבר אחר..) העיקרון של סינטי הוא יצירת סאונד משום דבר\ מגל חשמלי.. בקשר לזה שזה אלקטרוני מידי- זה חלק מהעיקרון של סינטי, זה לא כלי חי שיוצר תנודות באוויר, זה כלי אלקטרוני שיוצר גלים חשמליים. יש לזה שימוש רב גם בהיפ-הופ (כל הקטעים שדרה הפיק פעם עם הסינטי באוקטובות הגבוהות לדוגמא..) זה לא בא להחליף סמפלים של כלים חיים (כמו שמקובל בהיפ-הופ). זה בא לתת אופציות אלקטרוניות שגם הז'אנר שלנו אוהב להשתמש בו, במיוחד בתקופה הנוכחית (נפטונז, ליל ג'ון..) בגלל שזה נראה יוקרתי ויפייפה, יש לי הרגשה שזה הולך להצליח, כי מי שילמד להשתמש בזה- יהיה לו יתרונות מבחינת סאונדים יחודיים ויהיה לו סטייל יפה באולפן, יתרונות שלא יהיו לאחרים..

boofy1

New member
המכשיר הזה מגוחך

צעצוע מגניב לשחק בו לא יותר. זה לא פרקטי בכלל

kundara

New member
לא בידיוק

דגימה = אוודיו זה יכול ליהיות גם הקלטה. סמפלר זה כולה מכשיר שמנגן דגימות. מכונת תופים זה סמפלר אורגנית זה סמפלר. וכו'. סינטיסייזר זה כלי שמייצר סאונד מאלמנטים בסיסיים. בסינטיסייזרים אנלוגים קלאסים, הצליל נוצר תחילה מאוסילטורים שיוצרים גלים מחזוריים בסיסיים ועוברים מיניפולציות סאונד לדוגמא, אוסילטור - > פילטר - > דיסטורשן -> קורוס -> רוורב יש כל מיני סוגי סינטזה, ויש גם סינטיסייזרים מבוססי סמפלים. לגבי הצעצוע המגניב, למי שיהיה אותו לא יהיו שום יתרונות מבחינת סאונדים יחודיים, מפני שניתן ליצור במחשב \ בחומרה ע"י סינטיסייזר מודולארי אחר את כל הדברים שרואים שם. זה בסכה"כ סינט מודולארי. רק מגניב. בריאקטור יש יותר אפשרויות מהסינט הזה למשל, כי הוא יורד לרמה המתמטית. בהיפ הופ לא חסר סינטים. אז אין לשלול.

da^Lord

New member
לכל מי שהגיב שזה לא נשמע טוב

כל סינטי שתקחו יישמע ככה בהתחלה, אוסילטור מייצר גל בתדר מסוים ועליו מוסיפים כל מיני רכיבים. המכשיר הזה הוא סינטי כמו כל סינטי אחר אבל נוסף לו האלמנט החזותי שזה דבר שיכול להיות מגניב בטירוף בהופעות לייב. והגימיק, המכשיר הזה הוא גימיק מטורף, לא יהיה קל להשתלט עליו בשביל זה צריך להתאמן ולחקור את המכשיר לעומק.. אבל ככה זה עם כל מוצר חדש שנופל לידיים.

איזה טעות הייתה להכניס את השם שלך להודעה

אין לי כוח לנהל עכשיו דיון על הגדרות של מה זה סמפל ומה זה סינטי, שנינו יודעים מה זה מה.. רק שסמפלר זה לא רק מכשיר שמנגן דגימות, כי יש סמפלרים שעושים הרבה יותר מרק לנגן דגימות.. אבל בגלל שאתה יוצר מוסיקה מתשע מיליון סינטים, ולא מסמפל כמעט כלום אז אתה מפחית מערכו של הסמפלר.. אל תפחית מערכו של הסמפלר! ופעם הבאה שאני אצלך אני רוצה לראות סינטיסייזר בצורת שולחן!!

השאלה היא

כמה אמצעים דומים יש שם בחוץ שעדין לא שמענו עליהם? האם מדובר בפריצת דרך אמיתית או שיש עוד עשרות גאג'טים דומים?

למעלה