הנרות שנשארו כבויים
בתחרות מלכת היופי כאשר שרית הופיעה עם מיליוני הילדים מסביבה אני חושב שקיטש כזה לא עוד לא נראה בטלוויזיה, מעניין מהי המשמעות האלגורית לכך שהנרות שניפנפו הילדים נשארו כבויים. שרית דפקה פריזורה של מישל (גרמניה 2001). אך מה רבים הם ההבדלים. מעניינת ההקבלה באמת למישל הגרמנייה משום שזו לא פעם ראשונה שאני שומע שעושים השוואה בינהם - גם ביורונט בפורום שלהם לאיזה בריטי הקול של שרית הזכיר מאוד את זה של מישל. לכו תבינו. בכל אופן כולי תקווה ששרית תלמד קצת לנענע את עצמה מול המצלמות משום שהיא ממש לא יודעת לעבוד מול מצלמות. היא זמרת טובה בפני עצמה, ויודעת לשלהלב קהל מעל בימות הטברנה, אך דרושה גם מיומנות מול מצלמות ובתחרות מלכת היופי הובהר חד משמעית שאין לה את זה (פזילות לצדדים, לא יודעת מה לעשות עם הידיים, מבטים מבויימים כלפי מעלה שנראים מבויימים כשהם כאילו אמורים להיות ספונטניים). הקיצר לצדי צרפתי תהיה עבודה ממש, אבל ממש קשה. דרך אגב אני מזה זמן רב (כבר שנים) טוען שצריך לשלוח את אישתר לייצג אותנו מעל הבימה האירופאית. בתחרות מלכת היופי אני חושב שזה הובהר מעל כל ספק כאשר היה ביצעה את ווטרלו. איזה נוכחות ועוצמה בימתית. אישתר היתה מסוגלת להעביר כל שיר זוועתי באשר הוא בגלל הפוטוגניות והבטחון שהיא מפגינה על הבמה. אפילו אילנית לוי, מלכת היופי של שנה שעברה, שביצעה את "שם" נראתה הרבה יותר טוב משרית וגם סיגל שחמון (יכול להיות גימיק נחמד לשלוח מנחת אירוויזיון לשעבר, רק שזה לא כל כך עבד עם ירדנה ארזי בזמנו). הקיצר, אני עדיין בשלי, לטביה בראש הטבלה מבחינתי.