וואו../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif 6X01
ראיתי את הפרק הראשון בעונה השישית(סופסופ אחרי המתנה של שנה ככה...) וכל מה שיש לי להגיד זה וואווו..טוב למען האמת יש לי עוד הרבה מה להגיד והנה זה בא...
הייתי על סף בכי כמעט כל הפרק...אני לא יודעת מה אני אעשה בהמשך העונה...
זה אני או שהקטע עם הבאפי בוט קצת מוזר? אני מתכוונת..ברור שהיה אסור שיוודע שהקוטלת מתה אבל לחיות ככה עם הבוט כל יום..ובקטע שהיא חיבקה את דון..לדעתי הם היו צריכים לתת הרגשה יותר צורמת מזו... ובכלל בקטע שדון באה לחדר לישון עם הבוט..אני במקומה הייתי רועדת מפחד...הבוט הייתה אשכרה עם עיניים פתוחות והכל...ועם צפצופים והבהובים...!!!
אוקי אז היו גם קטעים מצחיקים עם הבוט..למרות שטיפ'לה ילדותיים..
וואי,הקטע של ספייק והבוט....ח-ז-ק...ועצוב...
כנ"ל דון וספייק..אני זוכרת שהיה משהו בגלל שהוא אמר "שוב..." אבל טיפה שכחתי למה הוא התכוון וחבל..
בד"כ אני לא שמה לב לדברים כאלה...האמת היא שתמיד...אבל לדעתי הבימוי והרגשות בפרק הזה יכלו להיות מבוטאים בצורה הרבה יותר טובה
אניה עיצבנה אותי..מוותרים לה והכל כשהיא מעליבה את ווילו...אבל לרצות שג'יילס ילך? רעה רעה רעה...
לא ידעתי שהיחסים בין דון לג'יילס כ"כ טובים..
ווילו הרגה במבי...! אני לא מאמינה!!! ):
מתי היה לווילו זמן להכין את השלט...? הם לא מיהרו לשדה התעופה?עזבו סתם קטנוני מצידי...
וואי הקטע עם ווילו והדברים הזוחלים האלה היה מגעייייייייל
חחח...הקטע שבאפיבוט נתקעה בדבר הזה(לא יודעת מה זה היה..אולי פח..) שוב ושוב...חחח...מצחיייייייייק...ועוד אמרה משהו על להרוג את הערפדים..
הדיבור של ווילו בלי להזיז את השפתיים?ספווקייי(כמו שזאנדר אמר..)
לסיכום-פרק חזק. עצוב. היה יכול להיות בימוי יותר טוב אבל טקסט מצוין.
אם קראתם הכל תקבלו ח"ח
וצל"ש 
ראיתי את הפרק הראשון בעונה השישית(סופסופ אחרי המתנה של שנה ככה...) וכל מה שיש לי להגיד זה וואווו..טוב למען האמת יש לי עוד הרבה מה להגיד והנה זה בא...