וואו
6X01

shokoklit

New member
וואו../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif 6X01

ראיתי את הפרק הראשון בעונה השישית(סופסופ אחרי המתנה של שנה ככה...) וכל מה שיש לי להגיד זה וואווו..טוב למען האמת יש לי עוד הרבה מה להגיד והנה זה בא...:)
הייתי על סף בכי כמעט כל הפרק...אני לא יודעת מה אני אעשה בהמשך העונה...
זה אני או שהקטע עם הבאפי בוט קצת מוזר? אני מתכוונת..ברור שהיה אסור שיוודע שהקוטלת מתה אבל לחיות ככה עם הבוט כל יום..ובקטע שהיא חיבקה את דון..לדעתי הם היו צריכים לתת הרגשה יותר צורמת מזו... ובכלל בקטע שדון באה לחדר לישון עם הבוט..אני במקומה הייתי רועדת מפחד...הבוט הייתה אשכרה עם עיניים פתוחות והכל...ועם צפצופים והבהובים...!!!
אוקי אז היו גם קטעים מצחיקים עם הבוט..למרות שטיפ'לה ילדותיים..
וואי,הקטע של ספייק והבוט....ח-ז-ק...ועצוב...
כנ"ל דון וספייק..אני זוכרת שהיה משהו בגלל שהוא אמר "שוב..." אבל טיפה שכחתי למה הוא התכוון וחבל..
בד"כ אני לא שמה לב לדברים כאלה...האמת היא שתמיד...אבל לדעתי הבימוי והרגשות בפרק הזה יכלו להיות מבוטאים בצורה הרבה יותר טובה
אניה עיצבנה אותי..מוותרים לה והכל כשהיא מעליבה את ווילו...אבל לרצות שג'יילס ילך? רעה רעה רעה...:)
לא ידעתי שהיחסים בין דון לג'יילס כ"כ טובים..
ווילו הרגה במבי...! אני לא מאמינה!!! ):
מתי היה לווילו זמן להכין את השלט...? הם לא מיהרו לשדה התעופה?עזבו סתם קטנוני מצידי...
וואי הקטע עם ווילו והדברים הזוחלים האלה היה מגעייייייייל
חחח...הקטע שבאפיבוט נתקעה בדבר הזה(לא יודעת מה זה היה..אולי פח..) שוב ושוב...חחח...מצחיייייייייק...ועוד אמרה משהו על להרוג את הערפדים.. :)
הדיבור של ווילו בלי להזיז את השפתיים?ספווקייי(כמו שזאנדר אמר..)
לסיכום-פרק חזק. עצוב. היה יכול להיות בימוי יותר טוב אבל טקסט מצוין. :) אם קראתם הכל תקבלו ח"ח
וצל"ש :)

סחתיין בשבילך!

תמשיכי לראות, מומלץ לראות פרק בשבוע כדי שיהיה מתח, וזמן לעכל כל פרק... אני בפרק 17, והעונה פשוט מ-ע-ו-ל-ה! תהני לך בובה!

shokoklit

New member
נראה לי שאני באמת

אראה פעם בשבוע..:) ואנשים..יחס?דעה?תגובה?משהו...???????

Wicked Wicca

New member
מזל טוב... ../images/Emo58.gif 601

בקטע שספייק אמר שוב, נדמה לי שהוא התכוון שהפעם הראשונה שהוא השאיר אותה להפגע הייתה כשאפי נלחמה בגלורי והוא עלה למגדל כדי להציל את דון אבל המכשף הזקן ההוא (שכחתי את השם) העיף אותו למטה וחתך את דון. עונה באמת מצויינת, תהנה!

shokoklit

New member
אני בת!!!

זה שאני לא כותבת מלא בפורום לא מצדיק את זה שהרוב פה לא מכירים אותי ): אממ...כו,סביר להניח שעל זה הוא דיבר...

Wicked Wicca

New member
אופס!

sorry... זה כנראה השפעת עושה את שלה... ואני דווקא כן מכירה אותך, פשוט לא שמתי לב לשם...

ד י י ז י

New member
מזל טוף! ../images/Emo65.gif ../images/Emo58.gif 6X01

ברוכה הבאה לקהילת מכורי העונה ה-6! למרות שמההודעה שלך זה דיי נראה כאלו לא הכי נהנת מהפרק, אבל הפרק *ממש*משתפרים מפה..you just wait and see. והקטע עם הבאפי בוט, זה באמת מוזר, אבל זו הכוונה. דון מתגעגעת לאחותה, זה הדבר הכי קרוב אליה. הפרק הזה היה פרק מאוד מצחיק (עד כמה שהוא יכול להיות..) - טארה, הנצנצים וה"גרררר... אררררג", הפטרול בבית קברות,הבאפי בטו והסנדוויצ'ים. ו-yay! קבלתי צל"ש!

ANGEL N

New member
פרק מצויין ../images/Emo58.gif 6X01....

הפרק הראשון של העונה השישית הוא פרק מצויין. גם משעשע, גם מותח, גם מבלבל- בקיצור יש בו הכללל. אני אישית גם מאוד אהבת את ה"בפרקים הקודמים..." אני חושב שהפרק הזה הוא הפרק שצופי הסידרה הכי חיכו לו, אחרי מותה של באפי בעונה הקודמת נשארנו בשיא המתח, אבל אני חושב שכולנו ידענו שיחזירו את באפי השאלה רק איך. שלושת הפרקים הראשונים הם מאוד יפים וחשובים, אני אישית נהנתי מהם מאוד, חכי להמשך העונה יש פרקים ממש נהדרים בה... דרך אגב גם אני ממליץ לראות את פרק פעם בשבוע, הכי הרבה פעמיים בשבוע (וגם זה יותר מידי)

רוני אני מכירה אותך! ../images/Emo58.gif 601

פרק סביר, לא מדהים, אני לא אהבתי... חכי יש לך עונה מדהימה לפניך! ברוכה הבאה למכורי עוני 6! (כן כן אני רוצה לראות אותך רואה רק פרק לשבוע.. חח זה כל מה שאנחנו אמרנו... אבל תראי אותי ראיתי את כל העונה בשבועים:])

shokoklit

New member
../images/Emo58.gif 601

דווקא כן נהנתי מהפרק! חחח...וסורי על ההתפרצות..אני סתם סובלת מחסך צומי בפורומים :) לא אמרתי שהפרק לא היה טוב..אמרתי שהבימוי לא היה טוב..ואגב הרגע שמעתי ציטוטים של ספייק (בזכות מטרה..תודה לך ;) ושמתי לב שהוא מדבר ממש לאט כמו בתוכניות ללימוד אנגלית :) ותמר,כשקראתי את ההודעה שלך אמרת "על מה היא מדברת?בטח שאני יכולה לחכות שבוע!" ואחרי כמה דקות התחלתי לחשוב על הפרק ולספור את השניות עד שבוע הבא...:) אוףףף עכשיו כשראיתי את הפרק הראשון מהעונה השישית ממש אין לי חשק לעבור בחזרה לעונה החמישית כי זה לשנות אווירה לגמרי אבל מצד שני זה באפי ואם יש פרק אז אי אפשר שלא לראות..לא?! P:

ANGEL N

New member
אני לא חושב ככה...../images/Emo58.gif 6X01

אני ראיתי פעמיים את הפרק הזה. הפעם הראשונה היה יום אחרי שראיתי את העונה החמישית ואני חייב להגיד שבאותו פעם מאוד התאכזבתי מהפרק. אחרי פרק כ"כ טוב של סוף העונה החמשיית הפרק הזה היה די מאכזב אבל כבר בהקרנה הזאת שמתי לב שזו כבר עונה חדשה, רואים שהאיכות פה היא שונה המרדף אחרי הערפד בהתחלה מראה כבר שו עונה חדשה עם איכות שלא היתה בעונה החמשית. הפעם השניה שראיתי את הפרק היה לפני 11 שבועות והפעם מאוד אהבתי את הפרק והבנתי עד כמה הוא יפה וחשוב. אני לא יודע מה גרם לשנוי הזה, אולי זה היה מוקדם מידי לראות את הפרק מייד לאחר שראיתי את סיום העונה החמשית, אולי לא הספקתי לעקל את המוות של באפי וכבר היא חזרה, אולי כשצופים בפרק בפעם השניה כשכבר יודעים את הכ מראש שמים לב לדברים אחרים וחחשובים, אין לי מושג אבל זה מה שהרגשתי

AciDBreeZe

New member
באפי בוט? שו האדה? o_O

אהלן אני יחסית חדש פה ורק רציתי לדעת על מה אתם מדברים בדיוק...ואל תדאגו בקשר ללהרוס לי :) אני רואה את הסדרה בביפ והאמת שעם כל הסיבוכים האלה אני חושב שהסדרה ירדה קצת ברמה פחות סאקזם ויותר מידי דמיות חדשות וכל מיני...בכל מקרה מה שאני מנסה להגיד זה: שלום.

ANGEL N

New member
ספויילר לעונה חמש...(AciDBreeZe)

AciDBreeZe התשובה הזאת במיוחד בשבילך... באפי בוט זה ספויילר להמשך העונה החמישית. אני מבין שאתה חדש כאן אז אני רק אסביר לך כמה דברים, כי נראה לי שזה לא הובן לך. ספויילר- כאשר מדברים על פרק שלאשודר בארץ (עונה 6,7 ו-5 פרקים שלא שודרו) והסימן הזה
אומר שיהיה ספויילר בהודעה. כשכתבת בכותרת באפי בוט נתת ספויילר להמשך העונה החמשית. אז בפעם הבאה תקפיד על הכללים.

i love tara

New member
../images/Emo58.gif 6x01

לפי דעתי פרק הפתיחה הכי טוב מכל העונות.(קצת לפני "אן") גם המעבר לUPN והפרק כפול תרמו לזה אבל הכי חשוב בגלל הסוף הענק של עונה חמישית. הקטעים של הבאפי בוט היו באמת קורעים.

למעלה