וואו....
6x03

B a n j o

New member
וואו.... ../images/Emo58.gif 6x03

סופסוף ראיתי, איזה פרק יפה, וספייק כזה חמוד (אחחחח, אם לא הייתי סטרייט...) קצת מדכא האמת וכפי שאני מבין כל העונה מדכאת אז אני אכין כדורים נגד דיכאון ששמרתי מהצבא..
את האמת, העונה רק התחילה וכבר פיתחתי רגשות תיעוב נגד ווילו

B a n j o

New member
איך.... מה ? + ../images/Emo58.gif 6x04

טוב, עשיתי לי מרתון קטן ואני אמשיך עכשיו עם הפרקים של העונה השלישית של אנג´ל פרק 4 בעונה השישית נראה כמו התחלה נחמדה של כנופיית רעים חדשה...
מאיפה מוציאים את ג´ונתן כל עונה מהנפתלין??? ומי זה היה הבחור עם ה"קופים המעופפים"???? את האמת, עם הקו הדיכאוני של העונה, גם הפרקים הקומיים יותר עדיין ממש מדכאים... אבל ג´יילס חזר !!!! איזה רגע מרגש, הייתי בטוח שהם ירוצו בסלואו-מושן אחד לזרועות השנייה.

B a n j o

New member
ועוד משהו (עדיין ספוילר)

ממש נהניתי כשג´יילס קרא לווילו "You stupid girl", ממש מתאים לקו התיעוב החדש שלי כלפי ווילו

../images/Emo58.gif סוף עונה 6

פרק אחרון או לפני אחרון ג´יילס מגיע לעצור את ווילו והיא מנסה להראות לו מהזה לקרוא לה חובבנית יהירה, אהבתי את זה שווילו הייתה עם כוחות ממש חזקים, רק חבל שהיא היתה רעה! וילו המתוקה נהייתה מרושעת .[, לא נורא היא לפי מה שהבנתי חזרה לעצמה בסוף הפרק האחרון של עונה 6.. אני חייב למצוא להוריד מאתר פרקים של עונה 7..... אוף..

כמו שאני מכיר את מתן...

הוא בטח התכוון ל: "איך אתה מפתח רגשות תיעוב לווילו יא בן בליעל, חוטא, עויין, כופר שכמותך?!?!" או בעברית: "למה אתה לא אוהב את ווילו?"

buffstar

New member
באמת למה תיעוב...

קשה לי להאמין שמישהו יכול לשנוא את ווילו...
אפשרי לסוך עונה 6.... coz when she´s good she´s really good,but when she´s bad she´s better

B a n j o

New member
לא יודע

אהבתי אותה ב-4 העונות הראשונה בחמישית היא טיפה עיצבנה אבל חשבתי שזה סתם אבל עכשיו, ראיתי כבר 4 פרקים מהעונה השישית והיא ממש עולה לי על העצבים !!!

nAm250

New member
אני מבינה אותך

בתחילת העונה היא קצת מעצבנת (מתן אל תיקח את זה אישית
) אבל כשתראה את ההפרקים לקראת האמצע זה יעבור...

14מתן

New member
חחחח נכון !

לזה התכוונתי ! ובסוף זה לא סיבה לשנוא אותה !

למעלה