וואו

o0Invisible0o

New member
אהמ. JLP LIVE.../images/Emo99.gif

זהו. אני הולכת לראות עכשיו את הדיוידי החדש שלי.^^ וכן, קניתי לעצמי מתנה לחג.
נו, לא עמדתי בפיתוי.
שנה טובה וחג שמח!

d a p h i

New member
תמיד כיף לקנות פינוק עצמי...

גם אני קניתי לעצמי חצאית לחג..

yaeloolik

New member
אם היה לי כסף...../images/Emo25.gif

הייתי קונה לעצמי מתנות גם ביומי חול
. איילת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!1!1!1!1!1!1!1!1!1!1!1!1!1!111111111 הייי
.

hadasusha

New member
אמאלה!

הייתה לפני שתי שניות רעידת אדמה! אבל כזאת שהרגישו... נמנמנמ טוב אני קומה שביעיעת אבל עדיין... סוף העולם מתקרב!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifגם אצלנו ../images/Emo2.gif

אח שלי ואבא סיפרו לי. אני ישנתי

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifבא לי לכתוב קצת...

נספר מה היה לי יום שישי! וזה לא עצוב *אהמ* *אהמ* וזה בטח יהיה ארוך...
אזהרה: לא מומלץ לחולי לב ונשים בהריון, יש סיכוי לחוסר פ' וצ' ולל הנה. בתחנה... יום שישי אחרי האימון (התעמלות אומנותית) אני ועוד 3 חברות שלי הולכות לתחנה. 2 מהן אמרות גם לבוא אליי למסיבת פג'מות דיי ממוזערת. טוב בתחנה הייתה לנו פחית קולה גמורה וניסינו לגרום למכונית כול שהיא לעלות על זה. כול פעם כששרקנו המכוניות עברו מסביב ולא הבנו למה. אני רצתי על הכביש תפסתי את הפחית ועמדתי על אי התנועה עד שכול המכוניות יעברו ועל אי התנועה עשיתי פוזות מוזרות(אי פותחנית...) אחרכך כשכול המכוניות עברו לקחתי את הפחית ושמתי ממש ממש באמצע הכביש. אחרי שחזרתי קלטנו שהאנשים רואים אותה ולא עולים עלייה. נו טוב.
עוד משהו אני גמישה אז כול עם שעבר איש ליד התחנה עשיתי משהו מוזר (כמו למשל לשים את הרגל מאחורי הראש) האנשים נבהלו
וחברה שלי כול שנייה ברחה וצעקה שהיא לא מכירה אותי ואני רדפתי אחריה וצעקתי שהיא כן חצופה
וגם רתי עם תנועות סופרמן עד שהאוטובוס יגיע...
וגם אגב המכנס שלי משומה היה שקוף וראו לי ת'תחתונים חחח לא משנה השתמשתי בזה בלע
באוטובוס... עשינו שלום לכול האנשים, חברה שלי ציירה על המושב, חקנו דיברנו שום דבר מיוחד כולכך.... וריססנו איש אחד עם דודוראנט.. אנחנו מטרידות
בבית שלי... בבית בינתיים היו אצלי שתי בנות נועה(לא מהפורום הנחמד שלנו) ומאשה סתם שיחקנו במחשב דיברנו חיכינו לבנות הממ ראינו אפקט הפחד שזה סיפק לנו השראה לאחת הפעולות החשובות.. דיברנו... הן רצו לעשות כאילו שהן ישנות כשמישהי מגיעה לעבוד עליה נו סתם כזה. אז משומה הן עשו את זה פעמיים אבל זה היה דוד שלי והוא הסתכל עליהן מוזר
. אחרכך באו עוד 2 בנות נלי ולידה וסידרנו את מקום השינה שלנו(בסלון לשים מזרון ואו).
טוב שיחקנו אמת או חובה... חלק מהמשימות שהיו: לנשק את הכלב שלי 3 פעם. לחברה שלי שפוחדת מחתול שלי להחזיק אותו. לאכול עלה מהעץ. לאכול כריך שמורכב מ-2 צ'יפס ובינהים מסטיק לצעוק מהחלון "האאא האאא אני מתאבדת תעצרו אותי" " אני סתומה תעזרו לי" " אני פה אני פה תאנסו אותי"
לאכול ציפה עם קטשופ מלח קפה וסוכר. אחר כך החלטנו לעשות אקט הפחד אצלי בבית. *אהמ* *אהמ* משימה 1: לאכול 4 במבות מלאות בקטשופ כמה שיותר מהר...(פאקינג 13 שניות אני) הניצחון שלי!!! משימה 2: לשתות משהו לא ממש ברור לא זוכרת מה המשוגעות האלה שמו שם משהו בסגנון ספרייט חלב במבה שנמסה המממ מלח סוכר נראה לי גם קטשופ... ניצחון לי כולן פרשו חוץ מאחת. אגב זה לא היה מגעיל!!!! ממש לא משימה 3 ואחרונה: המממ לאכול במבות וצ'יטוס כול זה מכוסה בממרח שוקולד אבלל יש על זה כמויות אדירות של מלח והממ קטשופ? קפה. ויחד עם זה לשתות מיץ אפרסקים מעורבב עם מיץ תפוחים וספרייט נראה לי וקטשוב בסוף גם זה ממש ממש לא מגעיל זה היה טעים.! הממ או שאני מוזרה עם טעם ממש ממש מוזר. טוב זה שאני מוזרה זה ברור אבל בעצם אני מיוחדת!
אחרכך ראינו סרט נחמד דיברנו הממ סתם בנות בלע הלכנו לישון מתישהו באמת שאני לא זוכרת מתי.. ועשינו עוד אבל בעיות זכרון אהמ. בלילה הבנות הכריחו אותי לספר סיפור משומה לא יודעת איך אבל יש לי כישרון מוזר לספר סיפורים ישר ישר מהראש וזה אפילו מעניין אותי נשבעת לכם איך העלילה מתפתחת חח זה גם מצחיק ונחמשד יצא לי סיור רוחות מדהים! ומפחיד אמאלה..
בבוקר... קמנו ממשממש מוקדם בזכות אחת הבנות... קישקשנו אחת על השניה עם אודמים. דיברנו אכלנו שיחקנו מלא מלא בקלפים משחקים כייפים שיחקנו במחשב אתה חושב שאתה חכם 2 עם טל פרידמן והוא קרא לי מטומטמת...
אהמ טוב היה סבבה ואז בצורים ההורים שלי חזרו מהפון הבאיו לי 2 ספרים ואני קוראת... יאי היה ממש ממש כייף!!! הא שימחה
ולל והיום אני עוד 5 דקות יוצאת לתחנה אימון אהמ אהמ... אוף טוב ביי אני צריכה להגיב בשדחם אוף הממ טוב תגיבו ותגידו שקראתן את זה

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifקראתי הכל. ../images/Emo2.gif

נחמד לכן.
איזה ספרים הביאו לך?

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהאא קראת!

הביאו לי ספרים על התבגרות זה מעניין אני אוהבת ולל והיה באמת כייף ונחמד!

917635

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif

לא הלכתי אתמול עם ההורים לביתקפה-מסעדה. במקום זה חברה באה אליי ב-5 ואז הלכנו ביחד לחוג ואחרי החוג באתי אליה והיה ממש כיף! וקיבלתי [מהחברה] שעון ממש חמוד שמתאים לצבע הקיר שלי:] ומהדודים שלי עטים שרציתי לקנות וגם כרית חדשה! וההורים קנו לי גרביים עד הברך שגם אותן רציתי! ובקיצור כל האנשים ממש צדקו לגבי מה שאני רוצה. אני לא מתכוונת להחליף אפילו מתנה אחת! ואפילו שאתמול התחיל גרוע,אח"כ היה ממש כיף!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifסודות נעולים ../images/Emo99.gif

הלכנו לחגוג אתמול את החופש.אני,קים,גל,לימור ומושיקו. ישבנו בשולחנות ליד האוכל וחיכינו לקים [את השאר אני הסעתי] ש"תאחר קצת". פגשנו שתי בנות מהכתה [מיכל וירדן] שגם הלכו לראות סודות נעולים
קנינו כרטיסים ונכנסנו לאולם.לא היה שם אפחד.רק אנחנו.בשורה השמינית
ורבנו מי יושבת בצד לויודעת למה
ואז ירדן רצתה ללכת לשירותים,ואני וקים הלכנו לקנות שתייה. ירדן ברחה מבוהלת מהשירותים כי המייבש יידים התחיל לפעול לבד
וראינו את הסרט.סגיד.מגניב.איי לייק איט
והלכנו לאכול משו.מיכל וירדן הלכו לקנות פסק זמן. התיישבנו בשולחנות וקנינו פיצה,חוץ ממושיקו ולימור שברחו לקנות משו אחר. אחר-כך קניתי גלידה בשקל 90 במקדונלדס ולא היה להם 10 אגורות אז ויתרתי להם
וקים פחדה מללכת לשרותים שמה.אפילו שגל באה איתה.בסוף הן הלכו. והיה בדלת של השירותים מין עיגול כזה מזכוכית.וקים עשתה הצגה כאילו חוטפים אותה
היה כיף,לשם שינוי.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifשמחה שנהנת. ../images/Emo24.gif

נורא כיף לקרוא הודעות שמחות שלך.

|מישה|איזה ספר מדהים ועצוב../images/Emo7.gif

התחלתי לבכות:( אוי נו "אורי" זה ספר כזה מדהים

אנבלייי

New member
מאוףקודם. אתמול היה../images/Emo2.gif../images/Emo105.gif^.^

מוזר >< הייתי אצל המורה לערבית (חמוווווווווווד
) ואז הוא אמר לי לקרא משו, והיה לי מצברוח כפית כזה, ואז ממש התחלתי לצחוק וזה היה מוזר ואמרתי שאני צריכה להפסיק לצחוק והוא אמר שזה בסדר >< וצחקתי כמו מפגרת
ואז זה הגיע לקטע שתירגמתי שזה מה שהיה כתוב- "שאלתי את מוסה: מוסה, מה קרה? האם הכל בסדר?.." אז אמרתי למורה- הממ, מותח משו. ואז הוא צחק ואמר שהתוכן באמת לא עשיר במיוחד בסיפורים שלהם ואז שוב התחלתי לצחוק מןלא ולא יכלתי להפסיק ואז אחרי כמה זמן שנרגעתי נזכרתי בזה ושוב התחלתי לצחוק בלי סיבה
ואז הלכתי ברגל הבייתה. וזהו.ונולדה לו בת ^.^ מאמאש חמודהה
הוא רצה לקרא לה אנבל
אבל אשתו רצתה אגם, אז אגם. (הוא בן 27 נראלי ^.^ הוא כזההה חמוד
)

א ל א ו ר

New member
HTML אין כמו זה!!

זהו סיימתי ללמוד HTML ממזמן אבל אני מחפשת שותפה... לא צריך ידע בHTML לא צריך כלום חוץ מרצון לעשות את האתר איתי>< אז אמ... אם מישהי רוצה לעשות איתי שתשלח לי מסר או הודעה לפה או למסנגר או לאי סי קיו מסנ':[email protected] אי סי:303279493 תודה למי שתרצה לעשות איתי אתר..

למעלה