וואו.

amitshilo

New member
וואו.../images/Emo23.gif

כמה התגעגעתי...3 חודשים של צום זה לא מבוטל... כן.. ההופעה בצפון.. אח אח, כמה כיף
הילי - אני אוהבת אותך! אכתוב יותר אחרי הטיול שנתי שאני יוצאת אליו מחר, כשיהיה לי זמן ואהיה יותר ערנית.. אז.. ביי ביי.. תשמרו על הפורום ב-4 ימים הקרובים.. אוהבת המון.

מאמי, הגעתי הביתה בבטחה ../images/Emo13.gif

בכל מקרה, הייתה לי חוויה כיפית במיוחד! זה התחיל בנסיעה מעצבנת בקור ובגשם עד לנהריה.. ואחר כך עמיתי אספה אותי ונסענו לפאב "הפרה" שזה מקום דיי חמוד אבל הזוי מאוד >< ראינו את יואבי ואיתמר יושבים על הבר ואמרנו שלום.. אח"כ הייתה מוסיקה דיי בינונית והיה גם דיי משעמם אז הלכנו לדבר עם יואב, על השירים החדשים, ההתפתחות שלו, הדיסק השני, על ההבדלים בין הופעות בצפון להופעות במרכז.. "איזה יום מושלם בחרתי להופיע בו הא?"
אח"כ נדנדתי לו הרבה שיתחיל ת'הופעה כי אני צריכה לעוף ב-11 ומשהו.. ואיפשהו בין כל השטויות האלו, הייתה גם הפסקת חשמל מלחיצה ממש
בקיצור- התחילה ההופעה... והיה מדהים מדהים מדהים
למרות בעלי המקום והאנשים הבהמתיים שישבו שם, הצלחתי להקשיב למוסיקה באמת... ונהנתי בטירוף.. השירים החדשים מדהימים, באמת ממש מיוחדים.. שמים לב שהם נכתבו בתקופה שונה מהשירים שכולנו מכירים... יש אפילו שיר שקוראים לו [אתי שימי לב] ה-20.4
שיר מרגש ממש. ואיתמר ניגן מעולה כרגיל
היו כמה דברים מצחיקים, ההקדשות ההזויות שהלכו שם
היה איזה מישהו שממש רצה שיקדישו לו שיר, אז יואב אמר "יאללה השיר הבא מוקדש לך, קוראים לו סיפור עצוב" וכולם נשפכו
בכל מקרה הייתה הופעה הזויה, כיפית ומרגשת.. ובאמת המון המון תודה לאיתמר ויואב שבאו לצפון הרחוק ביום כזה בשבילנו
אני כמובן לא הספקתי את האוטובוס שלי, אבל אני לא מתלוננת- ישנתי אצל עמיתי.. וקיבלתי טרמפ הביתה בבוקר :) קיצר, היה לי ממש ממש כיף.. עמיתי איי לאב יו! תהני!

למעלה