חצוף
T TetiBETTY New member 23/12/03 #46 ../images/Emo104.gif ../images/Emo123.gif חצוף../images/Emo70.gif
B BravE NeW BoY New member 23/12/03 #38 ../images/Emo42.gifאז בואי נעשה את זה מיוחד../images/Emo70.gif בתאל יקירתי, נערת צאן קטנה שלי, מלאכית רעה שלי, בובה שבורה מחרסינה שלי.. התסכימי להנשא לי
../images/Emo42.gifאז בואי נעשה את זה מיוחד../images/Emo70.gif בתאל יקירתי, נערת צאן קטנה שלי, מלאכית רעה שלי, בובה שבורה מחרסינה שלי.. התסכימי להנשא לי
D Dream within a Dream New member 23/12/03 #47 ../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif זה בסדר.. אתה בחברה טובה.. ואסי ובת אל.. שדכנות זה לא העסק שלכם.. אז תוותרו..
../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif זה בסדר.. אתה בחברה טובה.. ואסי ובת אל.. שדכנות זה לא העסק שלכם.. אז תוותרו..
נ נירית הסטלנית New member 23/12/03 #31 אתה לא היחיד../images/Emo70.gif אני גם אוהבת את השיר הזה....ואפילו מאוד! אחד השירים שבאמת התלהבתי מהם באלבום. ואחד היפים.... אני באמת אוהבת אותו!
אתה לא היחיד../images/Emo70.gif אני גם אוהבת את השיר הזה....ואפילו מאוד! אחד השירים שבאמת התלהבתי מהם באלבום. ואחד היפים.... אני באמת אוהבת אותו!
B BravE NeW BoY New member 23/12/03 #32 ../images/Emo42.gifאני לא מת על השיר הזה... בד"כ אני מדלג עליו..לא יודע למה...לא ממש אוהב אותו