וואו! 3 חצלולים בלילה!

EshedI

New member
וואו! 3 חצלולים בלילה!

אני לא יודע למה, אבל משום מה היו לי 3 חצלולים אחד אחרי השני בלילה! פתאום באמצע החלום אני אומר לעצמי "רגע אבל הלכתי לישון לפני כמה דקות!" ופתאום אני צלול, והתעוררתי
בחלום השלישי כבר הייתי קצט יותר זמן והצלילות היתה בסדר, אבל שוב אחרי כמה שניות התעוררתי
לפחות אני משתפר

KEiN

New member
../images/Emo175.gif באמת כל הכבוד ../images/Emo70.gif

אתה בטוח שכולם היו צלולים?? שלטת בכולם??

EshedI

New member
זה לא העניין ששלטתי

זה העניין שהייתי מודע לכך שאני חולם פשוט הבנתי את זה תוך כדי חלום וסתם הסתכלתי מסביב והערצתי את היופי של החלום, ואז התעוררתי ככה 3 פעמים

wee man

New member
לא לא לא לא לא...

יצא לי לכתוב את זה הרבה- חלום צלול זה חלום שבו אתה מודע לעובדה שאתה חולם!! לא יותר! השליטה זה תוספת נחמדה ביותר :) אבל אתה גם יכול להיות מודע ולתת לעניינים לצאת משליטה.. קיצר, הוא יכל להיות מודע בלי לשלוט על מה שהולך.. wee man

moriss

New member
שלום לכולם, אני חדש בפורום

אני עדיין לא יודע אם אני הולך לכתוב פה באופן קבוע, אבל כדי לדעת את זה אני צריך לדעת כמה פרטים על חלומות צלולים. דרך אגב העתי לפה דרך שירשור חלומות בפורום אלאניס מוריסט, כשהמנהלת (Rוית, המקסימה
) כתבה על חלומות צלולים ונתנה קישור, בכל אופן הנה מה שאני רוצה לדעת על חלומות צלולים: 1. מה זה חלום צלול 2. איך אפשר לגרום לחלומות צלולים (הבנתי שאיכשהו אפשר) 3. איך אפשר לשלוט בהם תודה מראש, עידן

LucidGuess

New member
קבל הסבר מפורט

חלום צלול זה אחד הדברים הכי מגניבים שיש!! חלום צלול הוא חלום שבו אתה יודע שאתה חולם, בדרך כלל הוא מתחיל בתור חלום רגיש שבמהלכו מסיבה כלשהי אתה פתאום מבין שאתה בעצם חולם, אתה מוצא את עצמך מודע לגמרי בתוך החלום, הכל מציאותי לגמרי בדיוק כמו עכשיו כשאתה ער, ואתה יכול לעשות הכל! לעוף מעל נופים מדהימים ותחושת הטיסה תהיה לגמרי מציאותית, לעבור דרך קירות, לסייר בתוך עולמות קסומים וטירות מהאגדות, ליפגוש ולדבר עם אנשים שאתה מעריץ ( אלניס-מוריסט *רמז* ) , ליפגוש יצורים מהאגדות או מסרטים שראית, להילחם בטיגריס אכזר, לרפא את עצמך בצורה מאד יעילה, לדבר עם התת מודע שלך, להתגבר על פחדים ( מעכבישים, פחד גבהים, פחד להתחיל עם בנות... ) בקיצור דבר מדהים ביותר, המציאות המדומה המושלמת ביותר שיכולה להיות! אתה נמצא בתוך חלום עם מודעות עצמית מלאה! כמו עכשיו! אני מציע לך להתחיל באתרים הבאים - 1. אתר החלומות הצלולים של אלון ( עברית ) 2. אתר החלומות הצלולים של גיא ( עברית ) 3. אתר המכון לחקר חלומות צלולים ( אנגלית ) באתרים האלו תילמד את כל השיטות איך לחלום חלום צלול! ואם אתה נכנס לאתר הראשון ( האתר של אלון ) אני מאד ממליץ לך דבר ראשון לקרוא את פרק 6, זה פרק מאד מעניין שאנשים מספרים בו את החלומות הצלולים שלהם! תקרא זה ממש מדהים ומעניין! בהצלחה! Lucid

buffstar

New member
תגיד לוסיד אתה שומר את ההסבר

על המחשב כי הוא יוצא לך ממש דומה כל פעם, ולא נראה לי שאתה שנמאס לך להסביר על פעם מחדש... קבל ח"ח על העובדה הטובה, אני בטוחה שתשקיע ככה כם בפורום של דרך לוחמים

למעלה