וואו!‏

riktal

New member
וואו!‏

איזה פרק!‏ קודם כל הסבירו לנו למה בחרו בקווין לשחק את הילד הנכה. אחרי הכל אפשר להשתמש בו בדרכים שלא היו מתאפשרות אם הוא היה באמת נכה. מאוד אהבתי את הריקוד בקניון, שהיה כנראה אמיתי לגמרי. אני מניחה שזה היה מחווה לימיו של קווין בלהקת הבנים. מאוד לא התאים לי איך אמה הרסה לארטי את החלום. הדמות של בריאן ריאן היתה מגניבה. מאוד אהבתי את הדואטים עם ויל. אני חייבת להודות שאני לא רואה את איך פגשתי את אמא, אבל מדי פעם יוצא לי לראות פרק ישן של דוגי האוזר ואני חייבת להודות שחיצונית הוא לא השתנה. הגילוי על האמא של רייצ'ל היה גדול ומפתיע אבל קצת לא מובן. אני מקווה שזה יתבהר יותר עד סוף העונה. טוב זהו.
עכשיו תורכם.

riktal

New member
התגובה שלי מתייחסת לפרק.

משום מה הוא לא חיבר אותה אבל תסלחו לי - אני שוב דרך הפלאפון

riktal

New member
דבר אחרון וסיימתי להיום

כל השירים בפרק היו מדהימים!‏ לא זכור לי עוד פרק שאהבתי בו את כל השירים.

Imai

New member
../images/Emo58.gif

אני לא זוכרת באיזה שלב, אבל מתי שהוא בפרק הבנתי שזוהי אמא של רייצ'ל. זה פשוט מדהים כמה שהן דומות אחת לשנייה, בעיקר בשפתיים! אממ, זה קשור לאיפור ששמים להן? מה?! את חייבת לראות איך פגשתי את אמא! ללא המחצית של העונה האחרונה שלא הייתה משהו, הייתי אומרת שממש יש לה פוטניציאל להחליף את "חברים" אולי הם ישתפרו בעונה הבאה. . . מקווה.
בארני
הריקוד של ארטי בקניון היה ממש חמוד, ממש אהבתי את הקטע! מצד שני אני לא ממש מתה על היחס שלו לטינה. . . אני פשוט לא מתחברת לזוג הזה.

riktal

New member
האמת היא

שיצא לי לראות פעם פרק כשחיכיתי שמשהו אחר יתחיל (בטח סימפסון) וזה היה פרק נחמד מאוד (אם זה אומר לך משהו אז זה הפרק שבו הם חיפשו בכל ניו יורק את ההמבורגר המושלם שמישהו שאיבד את העבודה שלו או משהו כזה אכל פעם והם רצו לעודד אותו). אהבתי מאוד את הפרק אבל האמת היא שלא יוצא לי לראות הרבה טלויזיה בזמן האחרון כי אני כל הזמן במחשב. אולי עכשיו, בשבועיים
(וכ"ו) שיש לי עד שיחזור המחשב שלי
אני אצליח לראות קצת יותר טלויזיה. האמת היא שאת הזמן אני אעביר במרתון סדרות (אסיים את מדיום ואתחיל את המנטליסט (ככה כותבים את זה בעברית?
) ואולי אצליח לראות עוד כמה פרקים של הסדרה הזאת. אני לא חשבתי לרגע על זה שהיא אמא שלה כי אם זה נכון אז לא מובן לי למה היא כל כך רוצה להרעות לה? היא אמורה לרצות שלבת שלה יהיה טוב - לא? בקשר לטינה וארטי - אני מבינה אותך לגמרי וגם לי בא לפעמים להרביץ לארטי מכות, אבל צריך להבין מאיפה הוא בא - הוא היה ילד רגיל לגמרי שבגלל טעות של אמא שלו הפך לנכה וכל החיים שלו נהרסו. זה ברור שהוא יהיה ממורמר וכעוס. זה טבעי מאוד. מה שאהבתי בריקוד בקניון זה שהוא היה אמיתי (ראית את התגובות על הפנים של האנשים שם - זה היה ברור שזה אמיתי לגמרי) ויראו בו למה קווין מסוגל. אני חושבת שהם כתבו את הסצנה הזאת במיוחד בשבילו - כי הוא אומר כל הזמן כמה קשה לו לשחק את ארטי שלא יכול לרקוד (או לזוז) וזאת דרך לשמח אותו ולהראות לכולם מיהו. דרך אגב - אני כותבת את זה מהמחשב של האחראית שלי בעבודה - שתבינו כמה מסכנה ונואשת לאינטרנט ומחשב אני
!!!!!

הפרק עם ההמובגר עשה לי קרייבינג עצום !!

יום אחרי זה כל מה שרציתי זה לאכול המבורגר

Imai

New member
דווקא אהבתי אותו!

מצד שני זוכרת את הרעיון הכללי, קצת שכחתי מה בדיו קרה בו.

Imai

New member
../images/Emo6.gif זוכרת, פרק אדיר

אני חושבת שעונות 3-4 של הסדרה הן הכי טובות, ואת עונה 5 אהבתי בהתחלה ואז זה נהיה חלש יותר. עונות 1 ו2 לא ראיתי. המנטליסט? עקבתי אחרי רוב הפרקים של הסדרה ששודרו ביס, לא הבנתי מה ההתלהבות הגדולה ממנה, היא חביבה ופה ושם יש לה פרקים טובים (בעיקר אלה על רד ג'ון), אבל היא די ממצאת את עצמה. מבינה את ארטי, אבל זה לא יפה איך שהוא התנהג לטינה, זו לא הייתה אשמתה.
הרגשתי שבגלל שהיא ביישנית הוא די מנצל את החולשה שלה למען עצמו ולא ממש אהבתי את זה. למרות שבמשך הזמן הוא השתפר ולמד קצת יותר לכבד אותה. מסכימה שלשחקן עצמו באמת יש תפקיד מאוד קשה לעשות, גם להיות על כיסא גלגלים מצד אחד ועדיין להצליח להרשים את הקהל. באמת הגיע לו קטע כזה משלו שהוא יוכל להשתחרר קצת.

LOLA164

New member
אני ממש אהבתי את הפרק!!!

ניל פטריק האריס פשוט מדהים!!! :) אני ממש אוהבת אותו, במיוחד ב"איך פגשתי את אמא" ולמי שאי פעם יצא לראות את המחזמר "רנט" אז הוא שיחק שם והוא היה שם מדהים!!!! הקטע עם הריקוד- וואו הוא רוקד מדהים, נראה שלמד ריקוד מקצועי או משהו וזה נראה לי נקרא "פלאש דאנס". בקיצור, ממש אהבתי את הפרק ואני ממש מתחילה לחבב את ג'סי!

shoham95

New member
אוף ../images/Emo10.gif ארטי לא יכול לרקוד ../images/Emo7.gif

למרות שזה היה הזוי מאוד ולא מציאותי, עדיין רציתי שזה יהיה אמיתי
. [למרות שנורא עצבן אותי שזה בדרך כ"כ לא הגיונית] ידעתי שהיא אמא של רייצ'ל! [כי הרסו לי ואמרו לי
] באסה, כי לא הייתי מופתעת, אבל עדיין היה נחמד הדרך שבה גילו את זה. אבל אני לא מבינה- היא לא אמורה לרצות שיהיה טוב לרייצ'ל?! איזה אמא רעה היא
ידעתי! ידעתי שג'סי הצטרף רק כדי להרוס להם
שזאת משימה שלו
ושהוא לא באמת רוצה את רייצ'ל
אבל עדיין התאכזבתי, ממש
וארטי ממש ריגש אותי
זה כזה עצוב! אה, וממש אהבתי ת'ריקוד!

למעלה