מה קרה, נגמרו הנושאים?
Harrington Well-known member מנהל 11/11/25 #2 נכתב ע"י דורי 1981: וואו, שקט פה לחץ כדי להרחיב... מוזמן להרעיש ולפתוח נושאים לדיון.
דורי 1981 Well-known member 12/11/25 #3 נכתב ע"י Harrington: מוזמן להרעיש ולפתוח נושאים לדיון. לחץ כדי להרחיב... אעשה זאת, אבל עכשיו אני עסוק. והיו לי שתי הפסקות חשמל ביממה. אגב, מי ששיפץ לי מבני דודינו ואני הולך לתבוע אותו על ניסיון לרצח. קופסת חשמל הייתה מצופה בעץ, שזה דליק. יכולתי להישרף ולמות.
נכתב ע"י Harrington: מוזמן להרעיש ולפתוח נושאים לדיון. לחץ כדי להרחיב... אעשה זאת, אבל עכשיו אני עסוק. והיו לי שתי הפסקות חשמל ביממה. אגב, מי ששיפץ לי מבני דודינו ואני הולך לתבוע אותו על ניסיון לרצח. קופסת חשמל הייתה מצופה בעץ, שזה דליק. יכולתי להישרף ולמות.
חורזת באהבה Well-known member מנהל 14/11/25 #4 נכתב ע"י דורי 1981: מה קרה, נגמרו הנושאים? לחץ כדי להרחיב... בוא נרעיש.
דורי 1981 Well-known member 14/11/25 #5 נכתב ע"י חורזת באהבה: בוא נרעיש. לחץ כדי להרחיב... רעש לא, אבל להחיות את הפורום בהחלט אפשרי.
חורזת באהבה Well-known member מנהל 14/11/25 #6 נכתב ע"י דורי 1981: רעש לא, אבל להחיות את הפורום בהחלט אפשרי. לחץ כדי להרחיב... מקובל עלי.