וואו שלום

EvilFlame

New member
וואו שלום

תראו במיקרה ראיתי עכשיו את הפורום. תראו המשחק התעניינתי בו אך לא ראיתי מש חומר בנוגע אליו בעברית. המשחק נראה מעניין וכמה אנשים גם אמרו לי שאני מתאים לשחק את המשחק. דבר ששימח אותי מאד כי אחרי הכל לראות סרטים על אנשים מכסחים אחד לשני את הצורה ולא רק בבעיטות (אולי מה שמוראה בסרטים קצת מוגזם אבל לא משנה) זה נראה בכל אופן כיף. יצא לי ממש קצת לראות משחקים וראיתי בעיקרון רק לקראת הסוף. אני מקווה ללמוד פה על המשחק ולדעת לוח שידורים עם יש ולדעת איפה משדרים וכו'.. ומקווה להשתלב :) טוב אז ביי בנתיים.

Yo-man

New member
לגבי לוח השידורים - זה יהיה קל

הלילה יש 2 משחקים (22:00 ו-02:00) בעוד שבועיים זה הסופרבול (01:00, בלילה בין ראשון לשני) ושבוע אחרי יש את הפרובול (כמו האולסטאר בכדורסל) שמשודר ב-3:00 או 4:00 בבוקר. ואז יהיו לך 6 חודשים ללמוד על המשחק הזה עד שתוכל לראות משחק NFL כהילכתו כי העונה מסתיימת ותחזור שוב רק בספטמבר 2006. מה שכן, תוכל להגיע למשחקים המתקיימים בת"א כל יום שישי (אלא אם זה משחק ליגה שמתקיים בחיפה בשבת), ואם אתה בגיל המתאים ויש לך את הרצון - אולי אפילו להצטלף אלינו וללמוד ממקור ראשון איך מתקלים, איך תופסים, איך רצים ואיך נופלים. וברוך הבא לפורום

EvilFlame

New member
תודה רבה :)

אממ מה הגיל של להתחיל לשחק? בטח 18+ מן הסתם XD בכל אופן קראתי קצת פה ושם אגב בקשר למאמרים של שחקני התקפה זה די בילבל את השכל עם השטויות של סרט טבע חחחח. צפיתי בחצי מהמשחק של פיטס-דנב למרות שאיני מבין במיוחד במשחק היה קטע שהרג אותי עד עכשיו או שזה היה בתחילת הרבע השני או בסוף הראשון,אני לא ממש בטוח אז שחקן של סטילרס רץ היה קרוב מאד לטאץ' דאון פתאום איזה שחקן של ברונקו(כך הם נקראים?) קופץ עליו וכאילו מעיף אותו לטאצ' מהר יותר חחחח זה היה קורע :). אממ עוד שאלה מי בסוף ניצח? הייתי מוכרח ללכת לישון הייתי אחרי יום ארווך... אז בבקשה תנו לי את התוצאה :). ואגב תודה

RoyBehar

New member
../images/Emo58.gifמעלי וגם פה (דנבר-סטילרס)

דנבר ברונקוס, ברבים. הסטילרז ניצחו :( 34-17

למעלה