וואו, רק שאלה אחת

Crichton

New member
וואו, רק שאלה אחת

לפני כמה שעות נהייתי מודע לדבר הזה של חלומות צלולים, ואני בהחלט אנסה להגיע למצב הזה. עכשיו יש לי שאלה בקשר לחלום שחלמתי ורוצה לבדוק אם הוא צלול. בחלום רגיל, אתה לא ממש מודע לדברים המוזרים שקורים מסביבך, אבל בחלום שקרה לי כן הייתי מודע. לפני שאני אספר את החלום, צריך לציין שסבתא שלי מתי לפני שנתיים, והחלום התרחש כמה חודשים אחרי המקרה (מוזר שאני עדיין זוכר אותו). הנה החלום: כול המשפחה שלי הגיע לבית סבא וסבתא שלי (כמו כול יום שישי רגיל), עלינו במעלית... סבא פתח את הדלת אמר שלום, כול המשפחה כמוני אמרנו שלום ונכנסנו. אבי התיישב על הספה, אחותי על הכיסא (ממש כמו כול יום שישי רגיל), אימי עמדה ודיברה עם סבא, ופתאום אני רואה את סבתא מולי. אני בוהה בה למשך שתי שניות ואני אומר: "רק רגע, זה לא בסדר, את לא אמורה להיות כאן", החלון קפא לשלוש שניות, ונגמר. החלום הזה, חלמתי אותו 4 פעמים, אבל תמיד שמחתי כי זאת הייתה דרך לראות את סבתא שלי שוב. עוד חלום קצת שונה: אני הייתי בבית סבא וסבתא שליף נשארתי ללילה, וסבא שלי ישב ליד השולחן ואני עמדתי באמצע הסלון. פתאום סבתא יצאה מן החדר ובאה אלי. אמרתי לה: "את לא אמורה להיות כאן", היא אמרה "אני יודעת" וחיבקה אותי. החיבוק נמשך 3 שניות והחלום נגמר. אז זאת השאלה - האם זה היה חלום צלול? אני מתכוון, כי בחלום רגיל אתה לא שם לב למה שקורה מסביבך ממש. החלום התנהל כשורה, ופתאום כשראיתי את סבתא שלי זה היכה בי, אמרתי לעצמי בלב שזה חלום (כול פעם שראיתי אותה). באותה את לא ידעתי מה זה חלום צלול, אבל יכול להיות בגלל הרגשות שחלום זה הפך להיות צלול? תודה.

Real Dream

New member
לפי התיאור - זה לא.

חלום צלול זה אך ורק כאשר אתה יודע שאתה חולם. גם אם זה נראה לך מוזר שסבתא שלך הייתה שם, כל עוד לא הסקת מכך שאתה חולם זה לא היה חלום צלול.

EshedI

New member
אני לא אוהב לייבש

"החלום התנהל כשורה, ופתאום כשראיתי את סבתא שלי זה היכה בי, אמרתי לעצמי בלב שזה חלום (כול פעם שראיתי אותה)."

Real Dream

New member
זה לא ייבוש. טעיתי - קורה.

ואני ממש לא מבינה למה אתה לא אוהב, אני מתה על זה. מרשעת שכמותי...

EshedI

New member
אם

אם הבנת שאתה חולם, זה חלום צלול כל השאר לא קשור

Crichton

New member
ידעתי

כי כאשר ראיתי אותה, ואמרתי "את לא אמורה להיות כאן", אמרתי לעצמי בלב שזה חייב להיות חלום, אבל הוא נפסק לפני שיכולתי לעשות משהו.

למעלה