וואו - פרק!!!

• פותח הנושא LarzA
  • פורסם בתאריך

LarzA

New member
וואו - פרק!!!

היה פרק מקסים כרגיל!!! פראן הזאת קרעה אותי...היא חושבת שהיא תחייה לנצח.... וגם היה קטע שממש בכיתי השיחה של אמילי ומיה.. בכיתי והשמעתי גם קולות... לא רק דמעות... והחיוך הכובש של ג´ס פשוט עשה את הפרק!!! הוא מדהים!!!

z O e i

New member
גם אני בכיתי.... וגם עם הקטע שהיא

וסוקי רבו...
אני שונאת לראות חברות טובות רבות....
הו ג´ס... איזה חיוך......
(ראה הודעה על ג´ס ודין)

לא היה מי יודע מה.

but, always look on the bright side of life: דין היה בפרק!!!
לצערי, המפיקים לא השכילו שצריך לתת לדין לדבר יותר משני משפטים.

LarzA

New member
אוקי אולי באמת הפרק

לא היה בין ההכי ... וואו אבל בהחלט זוכרים את החלקים האלה ... ואני עוד לא גיבשתי דעה אבל מפרק לפרק אני חושבת שג´ס עולה פי כמה על דין...

Uv Kruvi

New member
חחח....תגובה של בן...:)

היי לירז!! מה קורה?? בקשר לדין וג´ס... אני חושב שג´ס יותר יפה... דין עקום...(לא יודע למה) :) ואני מסכים שהיה פרק שווה!!! מצחיק כמו תמיד... ולפעמים עצוב... :(

LarzA

New member
היי ג´וב - מתה עליך... ואכן...

בנתיים ג´ס שולט!!! אוי איזה חיוך!!

Gloria_Nathan

New member
בטח שג´ס!

דין הוא מין אנג´ל כזה... הוא כאילו היפיוף שאמור להיות היפיוף. בואו נגיד כשהביאו את מילו לשחק את ג´ס אמרו לו "אתה תהיה נער מתבגר שאוהב לעשות צרות לכולם" ולמי שזה לא יהיה שמשחק את דין אמרו לו "אתה תהיה יפיוף". אני שונאת כשעושים את זה! הגידו *כן* ליופי אמיתי ולא הוליוודי!Jess- I love you!

Gloria_Nathan

New member
כן... אני מומחית בתיאוריות....

אנטי הוליוודיות. יש לי תיאוריה דיי מבוססת על תפיסה של סט רומנטי בהוליווד ואני יכולה לתת לכם עוד טיעונים כאלה על כל נושא שתרצו. Hollywood most die~!

Mooa-Numi

New member
זה רק אני...

או שבזמן האחרון דין נהיה כזה... כזה... בוּב?! נו אמושיין... סתם גוש פלסטיק כוסוני במיוחד...

טוב, לכל אחד יש את התכונות שלו...

ג´ס שרירי כזה והוא נראה ממש טוב... ודין גבוה ממש (!), והוא כל כך מתאים לרורי, והוא מסוג האנשים שהייתי רוצה שיחבקו אותי כל פעם שאני רואה אותם.... ... בכל אופן, אני רוצה שדין ישאר. ג´ס מעצבן אותי עם הגישה שלו. הוא בכלל לא מצחיק, והוא מין ערס אמריקקי שכזה. פוי רורי! אגב, זה די ברור שיהיה ביניהם משהו.

lily p

New member
לא יודעת על מה אתם מדברים...../images/Emo29.gif

היה אחלה פרק! הוא היה כל כך טעון.... עם כל המריבות האלה... הכי שווה הייתה המריבה הראשונה של טיילור ולוק... זה היה גדול... ו... ו... ואוי! דין! הוא.... הוא... הוא.... טוב, זה הפעם הראשונה שאני שמתי לב לזה ש.... שהוא.... הוא דיבר מהר! והרבה!!! זה היה כל כך חמווווווווווווווווד

shirakl

New member
כן, היה מלא אקשן!

הקטע של לוק עם טיילור היה ענק, הקטע שרורי צעקה על ג´ס... ג´ס נראה כאילו שהוא ממש מקשיב ומחשיב את הדעה שלה. הפרק של היום ממש השפיע עלי בקשר אליו! וגם המריבה בין סוקי ולורליי הוסיפה אקשן, אבל מזל שהן השלימו בסוף! בקיצור - אני אהבתי את הפרק... מתקשה לחכות שבוע לפרק הבא!

Gilmore Fan

New member
אהבתי את הקטע

שרורי אמרה למיה דברים שמישל אומר, לא נכונים, זה היה ממש מצחיק, ומה שעוד יותר הצחיק אותי זה שאני עושה את זה לאנשים- כל הזמן (בצחוק, כמובן אבל עדיין) חוץ מזה, לא בכיתי כי אני לא בן אדם שבוכה בסרטים או סדרות (חוץ מבסרט שיער- שם בכיתי מעט... זה לא הרעיון!! בקיצור, לא בכיתי אבל בהחלט היו שם קטעים מרגשים... וזהו... אני עדיין לא החלטתי בכל הנוגע לדין וג´ס כי אני אוהבת את דין כי הוא כזה מושלם (חמור!) אבל ג´ס... לא יודעת, אני צריכה לראות מה יהיה בהמשך (אני יודעת, בעקרון, אני פשוט צריכה לראות...) טוב, זהו, מספיק לדבר על שטויות. ביי! חן

*hadas*

New member
אל תגזימו יותר מדי לא בכיתי...../images/Emo13.gif

לורלייל הייתה כזאת רעה.. לא יודעת סוקי נראתה מסכנה כזאת...
לא הראו את דין הרבה בפרק...
שמרית...הפרק עם טריסטן זה הפרק הבא

ShiN ShiN

New member
היה פרק יפה!! =)

בהחלט פרק יפה! בהחלט ריגש אותי הקטע עם מיה ואמילי... והקטע של הריב וההשלמה של סוקי ולורליי... =) וואו!! דין בהחלט מהמם אותי!!! וג´ס בהחלט מדהים אותי!! אוח אוח מה הייתי עושה להם! =) אח! אני אוהבת את הסידרה הזאת! =) אוהבת! =)

shirakl

New member
היה פרק גדול!

ואני חושבת שהיום שיניתי את דעתי! כשג´ס ודין עמדו זה ליד זה, הגעתי למסקנה החד משמעית ש......... ג´ס! כן, הוא צריך להיות הבחירה של רורי, ואני מקווה שגם יהיה! יחי ג´ס! (למרות שדין עדיין חמוד...גס יותר!)

z O e i

New member
אהבתי בסוף,

כשג´ס תקן ללוק את הטוסטר... זה הראה כמה הוא הקשיב לרורי, ושבעצם בתוכו הוא בן אדם ממש טוב

הפרק היה...,

מהמם (כרגיל....) אבל היו לבנות גילמור כבר פרקים יותר טובים....
אהבתי במיוחד את הקטע שרורי אומרת דברים אחרים ממה שמישל אמר.....

למעלה