וואו,פעם ראשונה!

וואו,פעם ראשונה!

פעם ראשונה שחגגתי פורים בירושלים,בחגיגות מטורפות שלא ראיתי מעודן! 4 ימים של תענוגות נפש!כמה שמח היה! זהו,מעתה זה חוק!! כל פורים בי-ם. ומה אתם עשיתם בפורים? חגגתם? התחפשתם? השתכרתם? שמעתם מגילה?

סקאוט

New member
ואללה מגניב

שמח לקרוא שנהנית בי-ם אני ואללה התחפשתי לשם שינוי חגגתי עם המשפוחה כרגיל ואת המגילה שמעתי רק בלילה(כשאחיין שלי החליט לקטר מדי פעם)

את המגילה שמעתי פעמיים ‎:)

ובכלל,היה לי חג מדהים!אוף,חבל שנגמר.גמני שמחה שנהנית סקאוט!

סקאוט

New member
אז שמעת בבוקר גם בשבילי../images/Emo9.gif

שמח שנהנית חמודה פורים הבא את מזמינה אותי לחגיגה משותפת? ואכן חבל שנגמר חג אהוב עליי ודווקא אותו עשו חדיומי זה מצב בו הייתי רוצה להיות ירושלמי. והחתימה שלך-שוטי הנבואה

טל205

New member
זה חוק

אצלי כבר 6 שנים שאני חוגג בבירה.מרגישים את פורים היטב ברחובות העיר,אוירה משמחת מרגשת ומחשמלת... שמח שנהנית,גם אני נהנתי מאוד,מגילה שמעתי וכעת אני מתעורר מכל היין ששתיתי.. אני מת מרעב ומצד שני אני חלש ומפחד להקיא בקיצור, מחכה שיגיע מחר. זהו, כעת רשמית מתחילות ההכנות לחג הפסח.

EastGirl83

New member
גם לי זאת היתה הפעם הראשונה...

למעשה, זה התחיל מחגיגת בר מצווה בכותל, משם למנהרות הכותל, ואז למעלית הזמן (מומלץ מאוד) ואחרי זה גם החגיגות ברחובות ליד.... יום מאוד מעייף... אך שווה.

אצלנו זה התחיל בברית.חחח

והחליטו שאני מגישה את התינוק לברית..רעדתי מהתרגשות!! בעיקר כי אלו תאומים שנולדו לדודי אחרי 20 שנים של ציפייה. היה מעלף!

מותר לי

New member
איזה כיף לך! ../images/Emo140.gif

אני מעולם לא חגגתי פורים בצורה מטורפת, למעשה אני אוהבת "להנמיך פרופיל" בימים אלו... רוצה את השקט שלי... היו שנים שהייתי יוצאת לרחוב והיו זורקים לי נפצים בין הרגליים
אז אולי הרצון לשקט והחוסר רצון לחגוג פורים נובע מטראומות מסויימות... לא חגגתי, לא התחפשתי, לא השתכרתי, לא שמעתי מגילה... מה כן עשיתי? קמתי בבוקר ישר לשאלה של השותף: "פורים זה חופש, נכון?"
(אל תשאלי אותי מה עבר לו בראש באותו רגע...) התכנון היה לברוח להורים, בסוף נשארתי כאן בבית, היה שקט ואני שמחה על כך
לחגוג? אין לי בעיה, אבל חגים אחרים בבקשה אם אפשר, תודה

למעלה