וואו. מגניב.

zigmond 69

New member
וואו. מגניב.

מי היה מאמין:http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=15048

coullette

New member
עצוב

מארק האמיל ממש הזדקן...:\ בתמונה שלו כלוק הוא נראה כמו הבן שלו.טוב באמת עברו 30 שנה..אבל בכל זאת,השחקן שמשחק את לנדו לא הזדקן כמעט.כנראה שצריך מזל בדברים האלה.. אלק גינס השמין והקריח. ואני מופתעת שטארקין עוד חי,בהתחשב בזה שכבר אז הוא היה די זקן.עכשיו הוא בכלל נראה מפחיד. מה שאומר שצריך להנות כל עוד אפשר!

Gilliana

New member
צר לי, אבל הוא לא

פיטר קושינג נפטר כבר לפני 13 שנים, וגם אלק גינס כבר מזמן לא בחיים - הוא נפטר בשנת 2000. לכן לא ברור לי מה פשר התמונות של כביכול 30 שנה אחרי. אגב גם התמונה של קארי, שתיבדל לחיים ארוכים, ממש לא עדכנית והיא נראית רע לאשה שכולה בת 50, שלא לדבר על כך שהתמונה לא עדכנית. מארק בהחלט נראה גרוע לגילו (56), והאריסון (שמבוגר ממנו ב-9 שנים) נראה כמו מיליון דולר. רצ"ב תמונה של קארי משנת 2005 שלצערי היא נראית בה כמו בת 70 ולא 50.

Y. Welis

New member
היא נראתה רע גם בסרט התיעודי מ-2004

כמו אחרי כמה לילות נטולי שינה. האמת שהיא עברה תקופות קשות - שתועדו בספר האוטוביוגרפי שלה (שגם נעשה לסרט, עם מריל סטריפ, אני חושב). נחמד לראות שדייויד פרואוז עוד חי (בהנחה שהוא חי): הוא נעשה דומה לווידאר עם השנים...

Gilliana

New member
אכן - "גלויות מהחיים"

זה שם הסרט ואכן מריל סטריפ מגלמת את דמותה של קארי (כמובן שהשמות שונים) בעוד השחקנית הנהדרת שיקלי מקליין מגלמת את דמותה של דבי ריינולדס, אמה של קארי. לגבי דיויד פרואוז - הוא חי וקיים, כיום בן 72.

Gilliana

New member
ושכחתי להגיד...

שהאריסון עדיין נראה נהדר! הרבה בריאות ואושר לו!

Darth Tomer

New member
מצחיק ועצוב

קשה להאמין אבל זה דווקא די מצחיק לראות אותם אחרי כל כך הרבה זמן

Y. Welis

New member
אפשר לעשות איתם טרילוגיה שלישית

שתהיה 30 שנה אחרי הג'די... (והאמת שבספרי ההמשך כבר הגיעו לדור שאחריהם, בערך 20-30 שנה).

coullette

New member
זה מה שמקווים שיהיה

אבל זה תלוי רק בלוקאס, אם הוא בכלל מתכנן אי פעם להוציא את זה לפועל.

yoo

New member
זה יהיה בלתי אפשרי בשביל האמיל

הרי ידוע כי בסופו של דבר לוק חוטא בעצמו עם הכוח בכך שהוא מונע מעצמו להזדקן.

Y. Welis

New member
זה לא ידוע לי. בכל מקרה ההזדקנות בלתי נמנעת

כמו שנראה אצל אובי וואן ווידאר, אבל זה כמובן לא אומר שהם נחלשו. מעבר לכך איפור ואפקטים ממוחשבים יוכלו להצעיר אותו בהרבה שנים.

yoo

New member
היום עם מחשבים אפשר לעשות הכל

הרי אלק גינס יכול להראות מקסימום כחיזיון ולא כדמות ממשית. והוכך שאפשר לעשות זאת, אחרי "סופרמן חוזר" בה דמותו של אביו של סופרמן מופיעה כחזיון למרות שהשחקן מרלון ברנדו, נפטר ב2004

zigmond 69

New member
בכללי,מצטער...

לא ידעתי שהכתבה לא עדכנית. לא התכוונתי להטעות אף אחד..

למעלה