וואו, מבהיל

וואו, מבהיל

כולם פה מחפשי עבודה. האם יש משהו שאפשר להגדירו כפרקטי ? אני אמור להתחיל ללמוד שנה הבאה ומתלבט מה. יש מקצועות שאומרים לי שהם לא פרקטיים, לפי מה שקורה בפורום הזה שום דבר לא פרקטי , אה ?
 

orom

New member
כל לימודים הם פרקטיים

השאלה היא לאיפה אתה מתעל את מה שלמדת. יש לימודים שנתפסים ככאלה שמקנים מקצוע ממשי- הנה"ח, עריכת דין, הוראהף רפואה ועוד. ויש כאלה שנתפסים כתחביב ותו לא. אבל השאלה היא מה אתה תעשה עם הידע שלך? איך תנצל אותו? איך תמנף אותו להתקדמותך האישית
 

ליליות

New member
הצעת לימודים

תראה, כשהתחלתי ללמוד לפני 4 שנים, היתה אמונה שכאקדמאית, המצב יהיה טוב יותר. אבל המצב השתנה ולתואר שלי אין ערך כתואר ראשון (מדעי ההתנהגות וחינוך) אלא רצוי להמשיך הלאה ללא כל ביטחון שתהיה עבודה. אני יודעת שהמקצוע הנדרש ביותר היום הוא כימייה, אם יש לך זיקה כלשהי לתחום, אז אולי כדאי שתשקול את זה. אבל שוב, מה שנכון להיום לא יהיה נכון בהכרח עוד 4 שנים. אין דבר בטוח. בהצלחה!
 

סמיאגול

New member
מספר מקצועות עם דרישה גבוהה

1. הנדסת חומרים- קיים עד כמה שאני יודע רק בטכניון,מקצוע מאוד קשה אבל אין סיכוי שתשאר בלי עבודה אחרי הלימודים 2. הנדסת מזון- ביקוש גבוה לעובדים בעיקר בחברות המזון הגדולות, עבודה לא מובטחת אבל רוב הסיכויים שתוך שלושה חודשים תמצא 3. מקצועות הביוטכנולוגיה- ההיי טק החדש,כרגע יש עבודה והרבה כסף אבל אי אפשר לדעת מתי הבועה תתנפץ.
 
למעלה