וואו..כמה יפה.

empire boy

New member
וואו..כמה יפה.

שלום אסנת. היום במקרה עברתי לי באינטרנט והגעתי לאתר שלך. נורא נורא יפה! אני מאוד אוהב טארוט ובכלל מיסטיקה!!! ראיתי את הראיון האחרון שלך שהיה ב- 5.4. ... האמת אני ידעתי רב מהדברים.... חחח את באמת אישה מוכשרת.... אפשר להרגיש זאת..:) אני מאחל לך המון המון הצלחה בהמשך הדרך ואגב החידה על קלף השטן באמת מיוחדת במינה! זה רק מראה עד כמה הבחירה בידינו.... ואנחנו אלו שבוחרים בין האפשרויות... עובדה שהשדים בקלף השטן חופשיים בידיים.... :)

אגב גם לפי תורת הקוונטים המדעית

שאני חוקר אותה מאוד לעומק לאחרונה, ניכר שהמחשבה יוצרת מציאות ולכן, מחשבה שלילית תיצור מציאות שלילית.... זה מה שיכול להגיד קלף השטן אגב תירגמתי איזה מאמר שמקשר את הטארוט אל תורת הקוונטים אם מישהו מעוניין

batgalim

New member
אני מעוניינת, נתנאל ../images/Emo140.gif

מעניינת אותי תורת הקוואנטים וקראתי מס' מאמרים בנושא, אשמח לקרוא את המאמר שתירגמת

המאמר

הנה הקישור למאמר. קראתי את זה בזמנו באנגלית וזה גרם לי להתעמק בתורת הקוונטים. עכשיו אני עורך מרחיב ומפשיט את מושגי התורה באתר וויקיפדיה. אני מצרף גם קישור לסרטון משגע על הנושא (אנגלית)

תודה רבה וברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

במרבית הפעמים שאני מציגה את קלף השטן אנשים נרתעים אך באמצעות החידה הזו שהיא למעשה בקשה לחידוד הראיה והבחנה השטן כבר אינו מפחיד כל כך. נכון שהבחירה בידנו, אבל זה לא פשוט וקל לעשות את הבחירה המוחלטת.

למעלה