וואו כל כך במקום

וואו כל כך במקום

אתם! אתם כל כך במקום! הפורום הזה.... אוקי ככה זה מאוד דחוף...עוד השבוע אני צריכה תשובה בבקשה בבקשה....אז ככה יש לי מסיבת סיום בסימן הסיסטיז´ והסבנטיז´!! ואני צריכה את עזרכתם מה אני צריכה ללבוש?!?!?!? בבקשה תעזרו לי....כמה שיותר הצעות ככה זה יהיה יותר טוב תודה מראש...

E l i a n

New member
אולי..עם הניסיון הקטן שלי..

מכנסיים מתרחבות? חולצה..פרחונית? סמלים של "פיס" בתור עגילים ו/או שרשראות? משקפי שמש עגולים? סרט שמקיף את הראש?(כמו נינג´ה כזה..את יודעת למה הכוונה?)- עם שארית כזו,לא שיהיה מקיף וזהו. אה, ואם יש חורים כאלה במכנסיים, שימי מתחת לזה גרביונים כהים.. מה עוד?... זהו אני חושבת.. לגבי הנעליים..אין לי מושג..אם אפשר..תלכי יחפה,ועם צמידים מחוטים ברגליים.. אני חושבת שזה הכל.. מקווה שעזרתי.
אליאן דבש.

אממממ...

אהבתי את ההצעה השניה..אבל בכל זאת אני אלך על הראשונה תודה על העזרה דרך אגב איפה מוצאים שרשראות עם פיס? חיפשתי בכל העיר (י-ם)

חפשי בדוכנים זולים

שכאלה שמוכרים כל מיני שרשראות זולות של קבוצות כדורגל , כוכבי פופ ולוני טונס. פעם היו כאלה בלב המפרץ ושם ראיתי גם כמה של פיס... אז זה איכשהו יעזור לך אשמח.

E l i a n

New member
אני לא כל כך מכירה את ירושלים..

אז זאת קצת בעיה.. אבל בטוח יש!! קחי הרבה כוח ואופטימיות,וצאי לחפש אחר ה"פיס" בירושלים! (כמה סימבולי..אתם שמים לב?
) אני שמחה על כך שיכולתי לעזור. ממני. אליאן דבש. ב-

NesheM

New member
ירושלים..

את יכולה למצוא "פיסים" בכיכר החתולות.. יש מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא ....................................... אבל ממוסחרים לצערנו... זתומרת - לא מיוחדים בכלל!!! peace&love NesheM

למעלה