וואו, זה לא-קשור...

מצב
הנושא נעול.
וואו, זה לא-קשור...

וואו, זה לא-קשור...
אני לא הורה לאף אחד, אבל אני עולה לכיתה י' ולומדת באופק בירושלים (בצפר למחוננים של פעם אחת בשבוע). וזה יישמע אולי טיפשי, אבל רציתי לשאול את מי שהילדים שלו לומדים במסגרת מחוננים של פעם אחת בשבוע, מה אתם חושבים על הבתיפ-ספר האלה, מה הולך שם, ואיך הילדים שלכם מסתדרים שם. סתם, לדעת.

קשור, קשור...

וואו, זה לא-קשור...
אני לא הורה לאף אחד, אבל אני עולה לכיתה י' ולומדת באופק בירושלים (בצפר למחוננים של פעם אחת בשבוע). וזה יישמע אולי טיפשי, אבל רציתי לשאול את מי שהילדים שלו לומדים במסגרת מחוננים של פעם אחת בשבוע, מה אתם חושבים על הבתיפ-ספר האלה, מה הולך שם, ואיך הילדים שלכם מסתדרים שם. סתם, לדעת.
קשור, קשור...
אני אב ל"ילד מחונן" [כיום חייל, אבל בהחלט מחונן] ו"ילד מחונן" [לשעבר] בעצמי. [ואם כבר, אז גם האבא שלי והסבא היו מחוננים- זה תורשתי?] אני חושב שמה שחשוב בחוגים האלה הוא לא מה בדיוק "לומדים" שם. חשוב שילדים מחוננים יקבלו הזדמנות להפגש עם ילדים שדומים להם. על פי הגדרה, מחוננים הם אחוז קטן מהאוכלוסיה. לכן די קשה לילדים כאלה למצוא חברים מתאימים שאיתם תהיה להם שפה משותפת. בכל אותם חוגים "ייעודיים" יש מבחר של נושאים. כל אחד יכול למצוא לעצמו מקום, וגם ללמוד גם דברים חדשים. האווירה טובה והילדים נהנים. הבן שלי קיבל ממני כל מה שיכולתי למצוא בדגש של "חוג חברתי מתאים". זה כולל גם בית ספר תיכון מתאים. הוא היה ב"מרחבים", ב"אופק", בחוגים של האוניברסיטה ועוד. ועד היום יש לו חברים בעיקר מאותם מקומות. שיהיה לָך בהצלחה.

מדוע לא קשור ?

וואו, זה לא-קשור...
מדוע לא קשור ?
קשור ועוד איך. מדוע את שואלת ? "אופק" נראית לי מסגרת נחמדה מאוד בשביל להתאוורר פעם בשבוע מהבית-ספר הרגיל. זה מה שנראה לי, אין לי ילד שלומד שם.

לא יודעת, איכשהו חשבתי שאולי זה לא

מדוע לא קשור ?
קשור ועוד איך. מדוע את שואלת ? "אופק" נראית לי מסגרת נחמדה מאוד בשביל להתאוורר פעם בשבוע מהבית-ספר הרגיל. זה מה שנראה לי, אין לי ילד שלומד שם.
לא יודעת, איכשהו חשבתי שאולי זה לא
שייך לשאר הנושאים פה. לא יודעת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה