וואו זה לא קל!

girli girl2

New member
וואו זה לא קל!../images/Emo7.gif

שלום לכולן! אני חדשה פה. יש לי חבר כבר 8 חודשים, וזה קשה!!! אני כל כך מתגעגעת אליו! עמדתי להיפרד ממנו בגלל זה כי כבר לא יכולתי מרוב געגוע...מה אתן עושות בכדי להפחית את הגעגוע?

girli girl2

New member
שנה וקצת...בא לי למות כל פעם שאני חושבת על

עוד כמה זמן נשאר לו...

גם חבר שלי בצבא שנה ומשהו..

תשמעי .. את בצבא? בלימודים?! אני בצבא... בהתחלה היה לי מאוד קשה .. אבל ככל שמתרגלים לזה זה פחות קשה.. עכשיו חבר שלי בקורס חובשים קרביים , והאמת שזה כמו טירונות עם השעות ת"ש וכאלה.. אז בזמן האחרון גם לא יוצא לדבר כל כך הרבה.. אבל זה תלוי איך שאת לקוחת את זה.. לי היה ממש קשה.. גם עכשיו זה קשה .. כי אני גם משרתת ביומיות והוא יצא 17/4 ... וחברות שלי כולן בבסיסים סגורים אז זה בכלל קשה שאי אפשר לדבר עם מישהו .. וכשיושב לך משהו על הלב אז אין לך עם מי לפרוק .. כי גם בבסיס שאני נמצאת בו עכשיו אני לא ממש מסתדרת .. פשוט תעסיקי את העצמך .. [:

girli girl2

New member
אני לקראת סיום יב', מתגייסת בנובמבר,

ושאתגייס זה גם יוסיף...אבל כנראה שצריך להסתכל על הגעגוע כמשהו מחזק קשר...ואת כמובן מוזמנת לספר כל מה שיושב לך על הלב, כאחת שנמצאת באותו המצב

היי ברוכה הבאה!

קודם כל, אף אחד לא אמר שזה פשוט.. אני בטוחה שאת יודעת לאן את נכנסת.. מה שאמרתי כמעט לכל הבנות כאן, שכשיש חבר חייל.. את צריכה לסגל לעצמך חיים ועיסוקים. זה קשר לא רגיל, את לא נמצאת איתו כל כך הרבה ולכן את צריכה בלי שום קשר אליו שיהיו לך חיי חברה, שתצאי עם חברות ותבלי, שתהיי עם המשפחה, תעסיקי את עצמך בדברים שאת אוהבת! ספורט,ריקודים,קריאה,ציור.. או כל תחביב אחר שעושה לך טוב על הלב! אני מבינה את המצב שאת נמצאת, אבל את צריכה להבין שזה דיי דפוק להיפרד ממנו רק בגלל הגעגוע,. הרי עדיף ככה מאשר כלום לא? לא כל אחת בנויה לקשר כזה.. אבל תמיד צריך לנסות ולהשתדל ואם בסוף זה כבר לא הולך אז לפחות את תדעי שעשית את המקסימום שלך. את מוזמנת להגיב ולכתוב כאן מתי שתרצי, כולנו כאן בשבילך :)

למעלה