וואו!!! אנשים!!!

Psycho BuZZ

New member
וואו!!! אנשים!!!

הרגע חזרתי הביתה ומה אני רואה על השולחן?! חבילה!!! אני מתקשר לאבא שלי שואל אותו "של מי זה?!"... הוא אומר לי שזה בשבילך מהעיתון שלך (מעריב לנוער, וד"א אני כבר לא מנוי שם)! אני בא לפתוח ומה אני רואה?! את הדי וי די של אמינם - Hitz & Disses!!! זכיתי בו כשהשתתפתי באיזשהו מבצע... נראה לי של "8 מייל"... לא זכיתי בזוג כרטיסים, אבל בכל זאת עניתי על כל השאלות נכון וקיבלתי את זה!!! אני מתלהב מזה אחו שרמוטה!!! איזה כיף לי!!!

ilbe182ebli

New member
איזה סבבבבבבבה לךךךךךךך

גם אני רוצה!!!! אני ניסיתי להתקשר אבל כנראה לא עניתי על התשובות בקשר לשאלות על הפלאפונים נכון.... אוף :( תן לי לצרוב!

jlo9

New member
באמת כייף לך!

לי בבית יש רק את ה d.v.d All Access Europe , זה היחיד שמצאתי בחנויות {באסה!}. אה, ויש לי גם את הדיסק the eminem show עם הדי.וי.די אז איך הדי.וי.די שקיבלת? המבצע היה מזמן יחסית..רק עכשיו מקבלים את הפרסים! אולי גם אני אקבל משהו , אני השתתפתי ועניתי נכון!

Psycho BuZZ

New member
כן המבצע היה כבר מזמן...

יש לי את "אול אקסס יורופ" במחשב... ויש לי מלא פרקים של "סלים שיידי שואו" שגם יצא לזה די וי די מזמן מזמן... וגם את הדי וי די שבא יחד עם דה אמינם שואו יש לי - הרי הייתי הקונה הראשון כשהתחילו למכור אותו... בראסמי... הייתי שם לפני 10 דקות שהוציאו את הדיסקים של האלבום לכמירה רשמית... ישר לקחתי אחד כבר בקופה!!! חחחחח בהצלחה, אגב...

Friends G i r l

New member
איזה כיף לך...

הדבר היחיד שאני זכיתי בו זה דיסק מפגר NOW 7 וזה ממש לא הטעם שלי במוזיקה אני אוהבת רוק וקצת היפ הופ ממש לא פופ אידיוטי

Psycho BuZZ

New member
תודה לכולם!!!

ואני ממש מתלהב מזה!!! הפעם הראשונה שאני זוכה משהו במבצעים האלה!!! לא שאני משתתף הרבה אבל עדיין...

M ShadY

New member
תתחדש../images/Emo13.gif

הלוואי עליי אני אף פעם לא משתתפת במבצעים האלה, אלא אם כן זה משהו ממש חשוב אבל בהגרלה תמיד אני לא זוכה!

nGRRRL

New member
איזה כיף לך!

תתחדש! אני אף פעם לא זוכה בדברים האלה...

למעלה