וואו אני ממש חי....

d@r121

New member
וואו אני ממש חי....

אני לא יודע למה אבל פתאום הכתה בי המחשבה הזו, אני ממש חי חיים, ואני צריך ללכת לעבוד, להקים משפחה וביום אחד אתפגר ואעבור לעולם שכולו טוב... לא השתגעתי באמת אבל עד היום חייתי באשליה מתוקה שהכל בעצם סרט אחד ארוך שהכל מבוים ובנוי בשבילי (מי אמר המופע של טרומן) ושברגע אחד יבוא הבמאי ויגיד קאט, והכל יגמר. וואו זה ממש מפחיד כל הקטע הזה....

resputin

New member
אתה יכול להתנחם בעובדה

שיש לך עוד כמה שנים עד שתצטרך בהכרח ללכת לעבוד על מנת שלא תרעב ללחם, להקים משפחה ועד שתתפגר. החיים.. לא דבר קל, נכון, אבל אין מה לעשות.. עוברים גם את זה. "The hardest thing in this world.. is to live in it"

ליאן.

New member
לי היתה הארה דומה..

פיתאום קלטתי שהכל זמני. אנשים הם זמניים. רגעים.. תקופות.. חיוכים.. כל המצב הקיים כרגע, נכון אך רק לרגע זה. 'מחר' הכל יהיה אחרת.. ובסוף הכל יתפוגג וישכח. ועוד לא התעוררתי מהסיוט הזה...

leeloo

New member
אבל שינוי יכול לבוא רק לטובה

תלוי איך את מסתכלת עליו.. ותקופות מסוימות טובות נועדו להשכיח את הרעות והרעות נועדו בשביל שנעריך יותר את הטובות.. ואם לצטט את ספייק - life's not a song life isn't bliss life is just this it's living you've got to go on living..

ליאן.

New member
זה לא ממש עקרוני..

אני לא מדברת רק על הרגעים הטובים.. לשני המצבים יש אותו משקל כי עדיין גם הטובות וגם הרעות הן בסה"כ זמניות וחולפות.. מחר אני יכולה לסוע באוטובוס, להתאדות בפיגוע ואז לא אהיה קיימת יותר. בדיוק כמו שביום שישי משפחות אכלו ארוחת ערב בירושלים בהרכב מלא ופוף, זה לא יקרה יותר לעולם. כל רגע שאת נושמת עכשיו, כל פעם שאת רבה עם סבתא שלך, כל התקופה של השלילה, גם התקופה שתבוא אחרי השלילה, הכל יתפוגג. החשיבות של כל זה היא אפסית לחלוטין בגלובלי.

leeloo

New member
מה זאת אומרת?

את חיה. זה הכל. לא צריך לייחס לזה משמעות עליונה. אי אפשר לנתח את זה, כי אף אחד לא מבין את עניין "החיים" הזה מעבר לפן הפיזי. אז להגיד שהכל אפסי, זה די מגוחך, כי את לא מבינה מה פה אפסי, את לא מבינה ולא מסוגלת להבין למה את חיה וממה את חיה, את פשוט חיה. נקודה. אפשר להפוך את ה"חי" הזה למשהו שמח יותר ושמח פחות, תלוי איך מתסכלים על זה, ולא להיות פאסיבי, אלא רק אקטיבי.

leeloo

New member
מה את רוצה שאשלוף לך מהמותן

ב-19:30 אחרי עבודה ממושכת של כמה וכמה שעות טובות, אחרי שישנתי רק 3 שעות בלילה?! ואם את רוצה לנהל דיון פילוסופי, זה בוודאי לא יקרה בדפי הפורום. ואם תסתכלי על זה שוב - "פשוט חיה", ככה זה. איך את רוצה להגדיר את זה? את לא יכולה. את קיימת - זאת עובדה - לא ניתן להסביר אותה. אז כן, את פשוט חיה, אולי לא כל-כך פשוט, כי אמא שלך המסכנה סחבה אותך 9 חודשים, אחרי המפגש הבלתי רצוי בינה לבין אביך, אבל עדיין, את חיה. נקודה.

nutmeg

New member
כמו שאומרים:

חיים רק פעם אחת, ולא - זו לא חזרה גנרלית! מה שהתעורר אצלך הוא גן האחריות שגרם לך פתאום להבין שהחיים שלך יכללו מה שאתה החלטת לשים בהם ולקחת אחריות לגביהם... כדי לחיות את החיים במלואם תצטרך לעשות דברים ולקבל החלטות.

shellyland

New member
רגע, לא הבנתי...

אז היה לך חיבור רגעי עם המציאות. יופי לך. אבל - א. לא הבנתי אם זה היה חיבור טוב או רע או סתם מפחיד (ולמה) ב. מה הלאה?

d@r121

New member
זה היה חיבור מפחיד...

הוא היה מפחיד כי הבנתי שצריך לקחת אחריות על הכל, להחליט החלטות ולהתחיל לנהל חיים. מה הלאה? פסיכיאטר כנראה

d@r121

New member
זה היה חיבור מפחיד...

הוא היה מפחיד כי הבנתי שצריך לקחת אחריות על הכל, להחליט החלטות ולהתחיל לנהל חיים. מה הלאה? פסיכיאטר כנראה

דן צ

New member
וואו אני ממש מת....

אני לא יודע למה אבל פתאום הכתה בי המחשבה הזאת, אני ממש מת בין מתים , כל היום צריך ללכת לעבודה, לחזור הביתה למשפחה שהקמתי ולהתאכזב שלמרות הכל העולם הזה הוא לא כולו טוב. לא השתגעתי באמת (או שכן) אבל עד היום מתתי באשליה שחורה שהכל בעצם הוא לא סרט עם סוף טוב והכל לא מבויים וצריך לשרוד כאן בעולם המתים , אני רק מחכה לאיזה שהוא במאי שיגיד קאט ויחזיר את כולנו לחיים. וואו זה ממש מפחיד כל הקטע הזה....

למעלה