וואו אני כל כך פוחדת!

rutyle92

New member
וואו אני כל כך פוחדת!

מחר שקילה, אין לכן מושג כמה אני פוחדת! אני פוחדת לעלות ופוחדת לרדת, כבר לא יודעת מה מביניהם טוב לי יותר! היה סופ"ש ממש ממש ממש קשה בבית, אז צמצמתי באכילה, והגוף שלי די מטורף, לפעמים כשאני מצמצמת הרבה הוא פתאום עולה בלי שום סיבה! יש למישהי אולי הסבר איך זה יכול להיות? יש מישהי שחוותה דבר מעצבן ומפחיד כזה? אני כבר לא יודעת מה משפיע על הגוף שלי ואיך! זה ממש ממש מפחיד אותי! ה' יעזור ואני מקווה שהשקילה תהיה בסדר, ושאני אהיה בסדר אחריה... אני מפחדת שאם אני אעלה אני מיד ארוץ לפגוע בעצמי ואני כל כך לא רוצה את זה!!!!!!!!!!!!

Maiblue

New member
you stole my words

שקילה זה פשוט נורא. אני לעולם לא אוהב שקילה. לקטלג את עצמך במספרים. להרגיש נשפט ועירום על כף המאזניים. זה לא טוב וזה לא טוב לא לעלות לא לרדת וגם לא להישאר. אבל מקסימה שלי. את. תיהי. חזקה. הנפש שלך יודעת את זה מבפנים. היא יודעת, וגם אני. אני לא אשקר, אחרי שעליתי גם ירדתי. לרב עולים אפילו ממעט אוכל רק בגלל משקל של מים ותו לא. חבל שאי אפשר להמחיש זאת. את חייבת להזכיר לעצמך את זה. אין מצב שהגוף שלך יעלה שומן עד שאת לא בכמות קלורית שניתנה לך. תאמיני לי שאני מנסה לומר את זה לעצמי. ירדתי אחרי שעליתי, אבל כשעליתי, גיליתי פתאם שהנה אני חייה עם זה קצת. הלכתי לשתות קפה למרות הבכי ההיסטרי עם ההורים, ואפילו אכלתי תפוח וטעמתי סיידר כזה שם, רק כדי להיכנס בהפוכה. (וסליחה על הטריגר האפשרי) זה לא סוף העולם ותמיד אפשר לרדת שוב. :\ אוהבת. בהצלחה. ה(איכס) שקילה שלי היא בשלישי.

השקילה כבר הייתה...

איך את מרגישה היום? (אם אני לא טועה, את מאושפזת, נכון? תנסי להיעזר בהם שם. תדברי על זה עד שיימאס לך... זה קורה בסוף, נשבעת).

rutyle92

New member
היה גרוע ממש!

עליתי קילו, אין לי מושג איך זה קרה! בא לי למות!!! אני לא יכולה לסבול שזה קורה, אני כל הזמן עולה, למה? למה נגזר עלי להיות שמנה כל כך?! עכשיו המצב עוד גרוע ממה שהיה כי נמאס להם פה במחלקה, והם אומרים שאני לא משתפת פעולה למרות שאני לא מבינה על מה הם מדברים,ניסיתי לדבר איתם וכן להבין אבל הם מדברים באויר ולא אומרים שום דבר ספציפי, עכשיו הם כנראה ישחררו אותי הביתה עוד חודש עם מעקב של שקילה פעם בשבוע בנוטרים, אני ממש דואגת ולא יודעת מה יהיה, כי בבית ממש גרוע לי ואני בטוח בטוח אתדרדר, ואני מרגישה רע לבקש מה ם כן להשאיר אותי כאן, כי הם הציעו שאם אני כן אבקש להשאר ואבטיח לשמוע למה שהם אומרים לי ולהסכים אחרי גיל 18 ללכת לבית השיקומי ברמת ישי, אז הם ישאירו אותי פה עוד 4 חודשים עד גיל 18 ואז יעבירו אותי! אני מצד אחד רוצה כן ללכת הביתה, כי הנה יש לי הזדמנות לחזור לעצמי, לרדת במשקל ולהיות רזה ולאהוב סוף סוף את עצמי, אבל מצד שני אני כבר ממש עוד מעט בת 18 ואם אני אמשיך ככה אחרי גיל 18 כל החיים שלי ידפקו, ואני לא בטוחה שאני באמת רוצה שזה מה שיקרה!!! תגידו לי מה לעשות דחוף! אני לא יודעת להחליט בעצמי!

24noa

New member
כדאי לך להמשיך להאבק כי בסוף תמצאי את עצמך עם

ילדים , כמוני למשל , אחרי 15 שנה בחרא הזה ואז באמת הסיכויים לצאת מזה הרבה יותר קשים ושלא נדבר שאני מרגישה שאני כמעט לא פה ומשאירה את הילדים שלי בלי אמא .... אז אם הייתי יכולה להחזיר את הגלגל לגיל 18 , הייתי נאבקת בכל הכוח וזה מה שאני מייעצת לך מנסיון :)

נו ו...?

אז עלית קילו... העולם נגמר? מישהו מת? לפני שידעת שעלית קילו היה לך טוב יותר מעכשיו? על מה ההיסטריה?! ואין מישהו שיכול להגיד לך מה לעשות. זו החלטה שאת צריכה לקבל עם עצמך. נשמע שהדבר החכם לעשות הוא להישאר ולעבור אח"כ לבית השיקומי.

rutyle92

New member
העולם לא נגמר, אמנם

אבל זה היה ממש קשה, אני כבר מעל היעד.... אסור לי לעלות כל כך הרבה.. איכס אני לא יכולה לסבול את המשקלים האלה.... אמא שלי לא רוצה שאני אלך לבית השיקומי מבחינה דתית וכו'... אני לא יודעת אם אני רוצה, אני קצת מפחדת להיות ולהתחיל שוב מסגרת חדשה, אני חייבת עצה..... אני משתגעת ממחשבות, וכמה שאני מנסה לעצור אותן, ולא לחשוב, לא לפני ארוחה ולא בין הארוחות, אני לא מצליחה המחשבות מציפות אותי ומשגעות אותי פשוט, זה גם מחשבות על אוכל ומשקל אבל לא רק, אלא מחשבות על מה יהיה בהמשך, איך אני אצליח להחזיק מעמד בחוץ.... אני משתגעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i want my mint to stop!

אוקי

רוב הנשים בעולם הן מעל "משקל היעד". תנסי באמת באמת לחשוב- יום לפני שידעת שעלית במשקל הרגשת טוב יותר עם עצמך? חשבת שאת יפה יותר? מוצלחת יותר? נשמע לי כאילו את מרגישה ויודעת שאם לא משיכי לבית השיקומי תיפלי חזרה לא עדיף להקדים תרופה למכה? עזבי עכשיו את אמא שלך בצד- עם כל הכבוד לשיקולי דת, החיים שלך חשובים יותר.

אני מאוד מסכימה עם כל מה שכתוב מעליי

מה דעתך, רותי? חלומות שאלה שאלות חשובות...

למעלה