חח.. כמה זכרונות פתאום לפני בערך שנתיים וחצי, הייתי חיה ונושמת מאמינם.. והוא היה כל החיים שלי ולפני שנתיים וחצי, התחלתי לנשום ולחיות מיצפאן והוא החליף את המקום שלו אבל האיש הזה (אמינם) פשוט מדהים.. לא כמו יצפאן, אבל בכל זאת
למה אתם רוצים שזה ייתקשר בדיוק..!? כולה כתבתי משהו אתם יכולים לקבל את זה ואתם יכולים לא לקבל את זה אם אתם לא רוצים מה שבטוח זה שגם אני וגם אתם דבוקים לשני פסיכופטים חחח..
שהחלפת את אמינם ביצפאן, כילו היית חייבת להפסיק לאהוב את אמינם בשביל לאהוב את יצפאן אבל בעצם אחד עושה מוסיקה ואחד הוא קומיקאי אז אין קשר בין האהבה שלך לאחד מהם לשני.... לא התכוונתי להתנפל סורי,סתם נראה לי לא קשור
אבל לאט לאט האהבה המטורפת שהייתה לי לאמינם ירדה.. ופתאום יצפאן בא.. אז זה כאילו שהוא החליף אותו... הוא לא באמת החליף.. אבל סתם, ככה זה נראה כזה חח בכל מקרה, אמינם ענננק
חחח לדעתי זה מספיק לאהוב רק ת'מוסיקה שלו הרי נראה לי שרוב האנשים פה(או שלא) אוהבים אותו בגלל המוסיקה....ובכלל לדעתי אף זמר/שחקן/בדרן/וואטאבר לא ראוי לסגידה או הערצה פסיכפתית,זה רק מזיק... מזל ש"נגמלת" מזה חחח
אז זהו! שההערצה הפסיכופתית הזאת לא נגמרה, ולא נגמלתי פשוט זה עבר למישהו אחר, בצורה הרבה יותר קיצונית.. חח יצפאן הזה עכשיו אני שומעת רק מוזיקה ישראלית.. לא מזרחית! איכסססה משינה, כל מני
איך הגעת? לא שיש לי משהו נגדו אבל הוא משעמם אותיי בטירוףף!! הוא מצחיק והכול אבל הוא לא משהו מיוחד... החיקויים שלו יפים אבל זה לא מצחיק אותי.. אולי גם בגלל שהפוליטיקה לא מעניינת אותי.. טוב בקיצור אם את נכנסת לפורום אז ברוכה הבאה!!! ואם לא אז: למה?! ו.. זהו ביי
דנה.. את מהייד פארק? ובקשר ליצפאן... כל הכבוד הוא באמת גדול! אמינם ויצפאן לא ממש קשורים אחד לשני וזה די נחמד ככה, הם לא גם לא אמורים להיות תהני משניהם!! ואל תנסו