וואו איך התגעגתי!!

וואו איך התגעגתי!!

מאז שעזבתי את הפורום לאט לאט התחילו לרדת לי כמות החצלולים! משהו כמו 1 ב3 חודשים!! ואז משלשום יש לי אחד כל לילה ונזכרתי בכם! אני רואה שעדיין יש לנו את אותו מנהל חביב :) אני חוזר לעסק!!

לקשמי

New member
1 כל לילה?

מרשים ומעורר השראה. ה"שיא" שלי הוא פעמיים בשבוע (לפעמים פעם בשבוע) אז בטח יש על מה לעבוד.

jast

New member
יש פעמים..

שהמשך שבוע כל לילה יש לי חצלול אחד או יותר.. ויש פעמים שאין לי בכלל.

STATY

New member
שלום שלום...

אוי... יש לי נוסטלגיה... מאז שעזבתי את הפורום לפני בערך... שנה שנתיים בגלל העומס בבצפר אז כל החלומות שלי התחילו להשתגע.... אולי מישהו רשם את זה כבר אבל, מישהו מכיר סוג של חלומות שנקרא "חלום אזהרה"? (או ככה אמרו לי לפחות שקוראים לזה...) זה חלום כזה.... לדוגמא... (זה קורה לי כל כך הרבה בשבועיים האחרונים)... אם אני לדוגמא הולך לישון בלי לסדר את התיק למחר (וזה לא ככה בדרך כלל) אז כמעט תמיד אני חולם חלום על זה שאני בכיתה והמורה אומרת (מורה לתנ"ך) להוציא ספרים ומחברות אז אני פותח את התיק ופשוט אין בפנים כלום... לא קלמר, לא ספרים, לא מחברות כלום... פשוט תיק ריק... למרות שזה ממש שטויות בעולם האמיתי אני מרגיש ממש נבוך.. כאילו אין עלי בגדים ואני ערום.. אז אני תמיד מתעורר אחרי זה בפאניקה ב-4 בבוקר ומסדר את התיק... זה קורה עם כל דבר שאני שוכח והולך לישון.... (אני חייב להודות שזה מאוד יעיל
) בכל אופן הלילה קרה משהו ממש ממש ממש ממש ממש מוזר... {בדיוק כרגע סימנו את המבחן במתמטיקה אז נתנו לנו לשחק במחשבים} אז אתמול בלילה חלמתי על כל החומר במחברת מתמטיקה שלי וכאילו כל הלילה התאמנתי ועשיתי תרגילים בראש... אני לא בטוח מה זה היה כי אני יודע שזה היה חלום (או חצלול) אבל זה מאוד עזר לי.. (בזכות זה המבחן היה ממש קל). אז אם למישו קורה ויש מצב, והיה ובמקרה גם לו או לה יש חלומות כאלה.. אז תגיבו!!! נ.ב תגיבו ביום ראשון כי אין לי אינטרנט עד אז כי אני עובר דירה ואין לנו קו טלפון (וגן אינטרנט) בינתיים.... תודה.... ושלום לכולם|

silverhawk

New member
ברוך השב גם לך../images/Emo70.gif

ובנוגע לשאלתך, הסיבה לחלום היא שהנושא מציק לך בתת המודע. זה דבר די נפוץ.

kostia1k

New member
הקטע של המתמתיקה

היה לי קטע גם כזה שעשיתי תרגילים בראש בזמן החלום. ואפילו זכרתי את כל התרגיל האחרון שלי ובחלום לא סיימתי אותו אז קמתי וסיימתי אותו במציאות חח
. אבל היה לי משו יותר מוזר... היה איזה נושא שממש לא הבנתי ולא ידעתי כלום והיתי בטוח שאני יכשל.. וחלמתי עליו וכאילו לא זוכר תחלום חוץ מהנושא ואז כשבאתי למבחן נכנסתי כאילו לטרנס כזה שאני לא ממש שם לב למה שאני כותב וכאילו כותב מה שבא לראש ובסוף קיבלתי 90 ועד עכשיו אין לי מושג מה כתבתי (לא החזירו תמבחן) מוזר...

למעלה