וואו, איזה שינוי בעמוד שליחת ההודעות החדש
סחתיין עליהם!
טוב, שרשור
חיים.
ברביעי האחרון המנחה שלי (הפרופסור) החליט שאני צריכה להציג לו את כל המחקר שלי בשנתיים האחרונות. הקציב לי שבוע לעניין וקבענו לרביעי ב-11. בראשון אחה"צ פתאום קיבלתי הודעה שהוא מקדים את הפרזנטציה לשלישי ב-10. כלומר יום שלם פחות לעבוד על המצגת, כשעוד לא התחלתי אפילו... אז כמו שאתם יכולים לדמיין לעצמכם, אתמול כבר היה לי לילה לבן. עבדתי על זה כל היום, כל הלילה, ב-2 וקצת סוף סוף לקחתי הפסקה כדי להתקלח - בום אזעקה
יצאתי לחדר המדרגות במגבת
לכל דבר יש פעם ראשונה, תודה לכם חמאס על הדאגה...
אח"כ המשכתי לעבוד, הלכתי לישון ב-5 לפנות בוקר וקמתי אחרי שעתיים, תיקונים אחרונים ופרזנטציה. עשיתי קצת בושות
דברים שהייתי אמורה לדעת אבל פשוט לא זכרתי, אז השותף שלי בא לעזרת חבר וענה במקומי. המנחה הוא איש חביב בסה"כ אז רק העיר לי שבמבחן על התזה (שזה בעצם המבחן הסופי לתואר) אני אהיה חייבת לדעת את הדברים האלה, אז שאוסיף אותם למצגת ואתכונן טוב. בקיצור, לא היה נעים בכלל, אבל גם לא נורא...
מה קורה אתכם? שקט פה בימים האחרונים!
סחתיין עליהם!
טוב, שרשור
ברביעי האחרון המנחה שלי (הפרופסור) החליט שאני צריכה להציג לו את כל המחקר שלי בשנתיים האחרונות. הקציב לי שבוע לעניין וקבענו לרביעי ב-11. בראשון אחה"צ פתאום קיבלתי הודעה שהוא מקדים את הפרזנטציה לשלישי ב-10. כלומר יום שלם פחות לעבוד על המצגת, כשעוד לא התחלתי אפילו... אז כמו שאתם יכולים לדמיין לעצמכם, אתמול כבר היה לי לילה לבן. עבדתי על זה כל היום, כל הלילה, ב-2 וקצת סוף סוף לקחתי הפסקה כדי להתקלח - בום אזעקה
אח"כ המשכתי לעבוד, הלכתי לישון ב-5 לפנות בוקר וקמתי אחרי שעתיים, תיקונים אחרונים ופרזנטציה. עשיתי קצת בושות
מה קורה אתכם? שקט פה בימים האחרונים!