וואו, איזה שינוי בעמוד שליחת ההודעות החדש

RenanaD

New member
וואו, איזה שינוי בעמוד שליחת ההודעות החדש

סחתיין עליהם!

טוב, שרשור
חיים.
ברביעי האחרון המנחה שלי (הפרופסור) החליט שאני צריכה להציג לו את כל המחקר שלי בשנתיים האחרונות. הקציב לי שבוע לעניין וקבענו לרביעי ב-11. בראשון אחה"צ פתאום קיבלתי הודעה שהוא מקדים את הפרזנטציה לשלישי ב-10. כלומר יום שלם פחות לעבוד על המצגת, כשעוד לא התחלתי אפילו... אז כמו שאתם יכולים לדמיין לעצמכם, אתמול כבר היה לי לילה לבן. עבדתי על זה כל היום, כל הלילה, ב-2 וקצת סוף סוף לקחתי הפסקה כדי להתקלח - בום אזעקה
יצאתי לחדר המדרגות במגבת
לכל דבר יש פעם ראשונה, תודה לכם חמאס על הדאגה...
אח"כ המשכתי לעבוד, הלכתי לישון ב-5 לפנות בוקר וקמתי אחרי שעתיים, תיקונים אחרונים ופרזנטציה. עשיתי קצת בושות
דברים שהייתי אמורה לדעת אבל פשוט לא זכרתי, אז השותף שלי בא לעזרת חבר וענה במקומי. המנחה הוא איש חביב בסה"כ אז רק העיר לי שבמבחן על התזה (שזה בעצם המבחן הסופי לתואר) אני אהיה חייבת לדעת את הדברים האלה, אז שאוסיף אותם למצגת ואתכונן טוב. בקיצור, לא היה נעים בכלל, אבל גם לא נורא...

מה קורה אתכם? שקט פה בימים האחרונים!

o0Invisible0o

New member
לא ראיתי, מה שינו?

לא משנה, אני תכף אסתכל בעצמי.
&nbsp
חה. סיפור המגבת-אזעקה שלך הוא הכי מקורי, כי מקלחת ב2 בלילה זה כמעט תמיד safe bet!
פרזנטציה: טוב הוא ממש לא נתן לך מספיק זמן, אבל נראה שזה לא נורא וזה בעיקר כדי להכין אותך למבחן, לא?
נחמד שהשותף עזר!
&nbsp
אני בסדר, יום ראשון לונדוןןןןןןןןןןןןןןן!!!!
יום רביעי וויקד בלונדון!! כ"כ כיף!
אגב, אם למישהי יש המלצות על משהו בכלל ודברים גיקיים בפרט, לכו על זה! יש לי תוכניות ממש כלליות.
&nbsp
האוטו שלי התחרפן היום אז מחר מוסך וזה די תקוע עכשיו כי יש לי מלא סידורים לעשות.
אני כבר איזה יומיים עובדת על פוסט קומיקון לבלוג והכל הולך נגדי, ויש לי עוד מלא עבודה אבל אני מתעקשת לסיים הלילה! מתישהו...
הפסקתי לראות חדשות כמעט לגמרי, כי זה פשוט נהיה מדכא מדי וחסר תועלת, אני מתעדכנת פעם ביום בקצת טלוויזיה וקצת YNET, ושומעת אזעקות כשיש וזהו.
&nbsp
והיום היה לי יום יחסית כיפי. חברה שבעיקר לא עשתה דברי פנאי במהלך המבצע החליטה שמספיק ושהיא חייבת להתאוורר, אז נפגשתי איתה ועם עוד חברה לצהריים וקינחנו בקאפקייקס מושחתים (רד וולווט) והיה טעים ממש וסתם כיף לשוחח ולהתבכיין על העתיד חסר סיכוי שלנו (אני קולנוע, השנייה תאטרון, השלישית זמרת אופרה!!)
אתמול ביליתי קצת זמן איכות עם אחיינית שלי, לקחתי אותה לג'ימבורי ואולי נהניתי יותר ממנה..
סתם, אבל לקפוץ על מתנפחים זה כיףףףףףףףףףףף. בריכת כדורים במשקל שלי קצת פחות, והיה שם הוקי אוויר והיא לא רצתה לשחק! איזה בזבוז!

&nbsp
ומת פה ממש. עצוב לי.

LemonLimeLilach

New member
חהחהחה רצית להשלים את הבינגו אזעקות

יש לך כבר שורה?

&nbsp
ימים של סוף חודש הכי מעצבנים בעבודה, בא לי לבכות קצת

RenanaD

New member
חושבת שעברתי כבר שתי שורות

אבל הן מפוזרות בדף, לא שורות רציפות... נחשב?
חוץ מזה שחלק מהקוביות שם לא מובנות לי! וגם היתה לי אזעקה אצל רופאת שיניים, אין לזה קטגוריה

&nbsp
מה היה בעבודה?

LemonLimeLilach

New member
היה לי מלא אזעקות שאין בבינגו

בפילאטיס, במטוס...
&nbsp
בעבודה בסוף החודש אנחנו לוחצים על כולם לחתום על החוזים של הדירות שהם רוצים לקנות כדי שזה ייכנס לנו למשכורת... ויש אנשים נורא מעצבנים בעולם שלא עומדים בהסכמים (נגיד החתמנו מישהו שהוא סוגר חוזה עד 28.7. הוא רצה לחתום ביום ראשון רק, מה שלא מועיל לי בשיט כי זה כבר אוגוסט. והייתי צריכה להתחנן אליו שיחתום בחמישי! 31.7. בסוף הבאנו את העו"ד אליו כדי להחתים אותו... מעצבן רצח!!!)

RenanaD

New member
אני אומרת שתמירי אותן בקוביות אחרות, מה שהכי

קרוב אליהן

גם לי היה בסטודיו! פעמיים! בראשונה היינו בחדר בקומה התחתונה, אירובי עם מוזיקה ממש חזקה, אפילו לא שמענו את האזעקה עד שנשים מלמעלה הגיעו ואמרו לנו
אז יצאנו למסדרון, אחרי דקה הגענו למסקנה שזה מטומטם, כי להיות שם או להיות בחדר זה בדיוק אותו דבר - גם ככה שניהם תת-קרקעיים, אז חזרנו פנימה והמשכנו לקפץ

&nbsp
איזו באסה... אבל מה הקטע של שתי החתימות? הם חותמים לך עכשיו שיחתמו לך אח"כ על חוזה? נשמע מוזר.

LemonLimeLilach

New member
אצלנו

גם הסטודיו בקומה תחתונה, אז שמענו את האזעקה ממש חלש... עכשיו אני שמעתי, אבל בגלל שאני כבר מדמיינת אזעקות כל הזמן, ואף אחת לא הגיבה, הייתי בטוחה שאני מדמיינת שוב
עד שאחת הבנות אמרה "אתן שומעות את זה?" ואז האב בית (הסטודיו בתוך בית ספר) בא אלינו כי דרכנו מגיעים ל"מרחב מוגן" והוא כזה "כן כן יש אזעקה בואו". אחד ההזויים.
&nbsp
אוקיי, התהליך כזה:
קודם כל חותמים על בקשת רכישה. זאת בעצם התחייבות הדדית להגיע לחתימת חוזה. בבקשה הזאת יש את התנאים הבסיסיים וחותמים על זמן מסויים שבתוכו אמורים להגיע לחתימה וזאת גם התחייבות שלנו אליהם לשמור את הדירה.
במעמד הזה הם מקבלים מעטפה עם החוזה, המפרט הטכני (זה מפרט הכל הכל, כמה נקודות חשמל יש בכל חדר, איזה סוג תריס, איזה סוג דלת ואיזה גובה תקרה והכל) ולוקחים את זה לעו"ד שלהם. מפה העו"ד שלהם מתנהל מול העו"ד שלנו בנוגע להערות ושינויים שהוא רוצה לעשות בחוזה שזה ממבו ג'מבו משפטי בעיקר. ואז כשמגיעים להסכמה, באים וחותמים על החוזה. אבל אצל העו"ד שלנו שיושב ברמת גן.
עכשיווו... בתכל'ס ההליך המשפטי הוא מאוד מאוד קצר. בדר"כ העו"ד של הלקוח מעביר הערות, שלנו עונה, שלהם מעביר שוב, שלנו עונה שוב וזהו. אבל יש לקוחות שלא לוחצים על העו"ד שלהם עם הזמנים אז עד שהוא זז לוקח שבועות... בתכל'ס זה לא צריך לקחת יותר מיומיים. אז תמיד יש לקוחות שמתעכבים עם זה המון וצריך לריב איתם!

LemonLimeLilach

New member
מה לעזאזל העמוד החדש הזה

לוקח פי שמונה זמן ממה שהיה פעם! גם עד שעולה המשבצת של הכתיבה וגם עד שהוא שולח. נוראי.

Rachel47

New member
בשביל לבדוק אשכרה נכנסתי להוספת תגובה

ואו!
בהחלט סחטיין!

אם היית יודעת כמה אנשים כבר ראו אותי במגבת בזמן אזעקה...
בבית ברמת גן האמת זה לא קרה לי..אבל בב"ש זה כבר פק"ל
בפעם האחרונה לפחות הם חיכו עד שאני ממש אסיים, אצא, אשים על עצמי את המגבת ו...יאללה חמודה צאי למדרגות...מתחשב מצידם..
לפחות היה לך שותף בפרזנטציה

אין לי המון עדכוני חיים
אני כל הזמן נודדת בין ב"ש לפה
כל המצב הזה מונע מאיתנו ללכת למצוא דירה וזה מתחיל להלחיץ אותי
עשיתי ביום שני מבחן אחרון באילת, שהלך מוזר ואני ממש מחזיקה אצבעות שהכל בסדר
חוץ מזה נשאר לי עוד מבחנון אחד אחרון בב"ש שדוחים אותו כל הזמן בגלל המבצע
היום הודיעו שהחזרה לשגרה תהיה ב26 לאוגוסט

זה אומר שהמבחן שלי יהיה בספטמבר...תנו לי לסיים את התואר

ענייני עבודה...אני די מתקדמת עם הלימודיםוהמבחן שלי יהיה באמצע אוגוסט
בינתיים יצאתי גם פעמיים לשטח והיה מתיש אבל כיף..אני קצת מחכה לעשות את זה לבד..מחכה וחוששת..
בגלל ההשקה ובלאגנים עם רופאים שהשתנו התדירויות שלהם ועוד מיליון דברים מסתבר שלפחות בחודשים הראשונים אני אעבוד לא מעט בירושלים
זה די מבאס אותי כי גם אם מתעלמים מהנסיעה עד לשם (וזה מבאס מספיק בעצמו) אני לא מאוד מתחברת לעיר הזו, אני לא כל כך אוהבת אותה, ועוד יותר אני חוששת מלסוע בה..
יום ראשון קבעתי לצאת לשטח עם זו שאני אהיה מקבילה שלה, לקבל קצת מושג איך הולכת להיות העבודה בעיר הזו... היתרון הוא שלפי כל מי שדיברתי איתו ירושלים נחשבת למקום שהרופאים בו מאוד נחמדים ומאוד משתפי פעולה. וגם בגלל כל הנסיעות קיבלתי בטוטאל פחות רופאים כי מין הסתם אני אספיק לראות פחות כשהיום שלי מתחיל ונגמר עם נסיעה כזו רצינית.
חוצמזה קיבלתי קצת דברים שיותר קרובים לב"ש..כולל הפזורה הבדואית
שגם שם אומרים שהרופאים נהדרים
כמובן שלשם אני לא אתקרב עד סוף המלחמה הזו כי...פחונים...

וזהו נראלי..אלה החדשות שלי...

LemonLimeLilach

New member
הייייייייייי

בדרך שאת חוזרת מירושלים בואי אליי למודיעין! (יש לנו איזה מסעדה או שתיים נשבעת)

Rachel47

New member
טוב אני לא אקדם את ההודעה הזו

לא צריך לצעוק
&nbsp
עקרונית יש ברשימה שלי רופא ממודיעין אבל סיכוי ממש גדול שזה אחד שמקבל גם בירושלים ואז ברגע שאני אלך אליו שם אז הלוקיישן של מודיעין יירד לי מהרשימה
ובתשובה לשאלתך- ברור שאני אעבור אצלך!!!!!!!!!!

כןןןן
סוףסוף קצת צבעעעעעע וקו תחתי יאייי
NOT.

וברצינות - יש כמה כיוונים טובים (כמו הטמעה של סרטוני יוטיוב), אבל בכללי זה לא עשוי משהו.
לא באמת בא לי הודעות צבעוניות צועקות כאלו, זה לא משתלב בנתיים והיה משהו יפה במינימליזם... אבל נראה.
ומאז כל השידרוגים האלו תפוז עובד באיטיות יתרה.

מצחיק על המגבת
איזה מזל שיש לנו ממ"ד ואנחנו לא צריכים לראות שכנים באמצע היום

Rachel47

New member
אני מסכימה שעניין הצבעים

קצת לא מתאים גם אני אוהבת את המינימליזם
תכלס לא הוספתי הודעה מהעמוד של הוספת תגובה כבר שנים, אני תמיד בהוספת תגובה מהירה..אז זה לא מפריע לי כל כך..

אה באמת? חח
לדעתי להודעות ארוכות לא ממש נוח מהתגובה מהירה...

Rachel47

New member
כל ההודעות

מהנייה שהמציאו את התגובה המהירה
גם אלה שאני כותבת באורך הגלות

o0Invisible0o

New member
גם אני!!

ואגב צבע היה גם פעםםםםםםםםם..פשוט הייתי צריך לדעת את הקוד. עברתי תקופה צבעונית פה באיזה גיל 14 ככה..

&nbsp
בסה"כ שינויים לטובה, אולי אנצל אותן לתגובות סופר ארוכות עכשיו, לבינתיים אשאר עם התגובה המהירה.

RenanaD

New member
וגם אני

אלא אם כן צריך להוסיף לינק או תמונה, שאז לא היתה ברירה...
באמת? לא זכרתי שהיו צבעים פעם.

למעלה