וואו, איזה שינוי בעמוד שליחת ההודעות החדש

כן, הייתה איזו שיטה
אבל לא באמת השתמשו בזה, זה היה מגניב רק כי זה היה סוגשל סוד ידוע כזה לעקוף את המערכת

RenanaD

New member
הממ עכשיו שאני חושבת על זה...

נראה לי שהיתה פעם אחת שמישהו פה כתב בצבע (אולי כחול?), וכולנו היינו בשוק שהוא כישף את הפורום

RenanaD

New member
אל תדאג, אין פה בנות 16 שישתגעו על עניין

הצבעים
מאמינה שאצלנו זה פחות יתפוס... זקנים, התרגלנו כבר למשהו!
וקו תחתי גורם לי אוטומטית לחשוב שזה לינק.
&nbsp
תקשיב, ממ"ד זה חלום! הייתי פעמיים באזעקה בבתים שיש בהם ממ"ד, איזה להיט זה פשוט להכנס לחדר
אצלי בבית יש כבר כפכפים מונחים קומפלט ליד הדלת, שאוכל לצאת ישר החוצה למדרגות חחחח

מפה אני לא דואג

פורומים אחרים אבל....
ראיתי אנשים שכבר מנצלים את זה. אבל בסדר, כל עוד לא משתגעים עם זה....
ד.א הם גם מתכננים לשפץ את כל הממשק של הפורומים מתישהו (כמו השינוי של 2008), אז גם מזה יש לחשוש

חחחח הכפכפים. אני לא יודע איך זה בלי ממ"ד, לקפוץ כל פעם למדרגות נשמע אחד המציקים.

RenanaD

New member
כן. האמת שאני שמחה שלא היה את זה בתקופת

ההתבגרות שלנו, גם ככה אנחנו מתביישים כיום במה שכתבנו אז וזה

ושיפוץ כללי נשמע לי דווקא מעניין.
&nbsp
לצאת החוצה זה מבאס. בדירה ליד יש שכנים עם 3 ילדים קטנים, זה כבר הגיע למצב שכשיש אזעקה בלילה האמא יוצאת עם התינוק על הידיים ומזרון קטן שמונח להם קבוע ליד הדלת, והאבא יוצא עם שני הגדולים יותר ומשכיב אותם על המזרון... שלפחות ינסו להמשיך לישון.

RenanaD

New member
וזה עוד נחשב מצב טוב, כן?

יש לנו דקה וחצי לעשות את הכל, שזה פול זמן. מה כל התושבים בעוטף עזה עושים?! 15 שניות, ושנים ככה! אני ממש מרחמת עליהם, זה פשוט סיוט. איך אפשר לחיות נורמלי...

LemonLimeLilach

New member
ממ"ד

כשהייתה לי אזעקה במקלחת אפילו לא נלחצתי, המשכתי לשטוף את הסבון ובהכי נון שלאנטיות לקחתי את המגבת ועברתי לממ"ד
ועוד הספקתי לסגור את החלון לפני הבום. מודיעין
עיר שהתחילה להיבנות ב1994 ובכל דירה יש ממ"ד. נראה מי ילכלך עלינו עכשיו...

&nbsp
אגב ברחובות זה דקה... ואנחנו תזמנו בעבודה את הריצה לחדר מדרגות של הבניין השכן בבול דקה. ופעם אחת אפילו שמענו את הבום לפני שהספקנו להגיע לדלת
אין ספק שעוטף עזה הכי מסכנים... עכשיו לא נשארו שם כבר הרבה אנשים, אבל באמת רחמים. איך אפשר לחיות ככה, איך מיהשו מעז לצאת מממ"ד/מיגונית אני לא יודעת.

o0Invisible0o

New member
אני יוצאת יחפה.

ממש תמיד. כאילו מה זה משנה? זה ממש מחוץ לדלת "המרחב המוגן".
&nbsp
תמיד מרחמת על הילדים הישנים ועל האמא עם התינוק הממש ממש קטן (לדעתי עוד אין חודשיים).
ואין לי מושג איך חיים בעוטף עזה. מה לעזאזל עושים עם 15 שניות ולפני כיפת ברזל? ג'יזס.

RenanaD

New member
איכסה, מלוכלך בחוץ...

רק בבית מספיק נקי בשביל ללכת יחפה

&nbsp
וכן, ממש. רחמים...

למעלה