גמני מכירה את ליאור כאילו, פעם היינו מדברים מלא היום כבר לא חח לא בטוחה שהוא זוכר אותי
ס סינטטית New member 3/11/05 #48 גמני מכירה את ליאור כאילו, פעם היינו מדברים מלא היום כבר לא חח לא בטוחה שהוא זוכר אותי
L lovemichael New member 1/11/05 #14 שלום../images/Emo13.gif אני ענבל,וראיתי שיש מישהו חדש אז הצטרפתי אליו(מתנצלת מראש על ניצלו"ש השירשור שלך ניר ) וגם אני מנתניה ונחמד לדעת שהופמן מנתניה!!! אז מקווה להשתלב וזהו... המשך יום נעים!!
שלום../images/Emo13.gif אני ענבל,וראיתי שיש מישהו חדש אז הצטרפתי אליו(מתנצלת מראש על ניצלו"ש השירשור שלך ניר ) וגם אני מנתניה ונחמד לדעת שהופמן מנתניה!!! אז מקווה להשתלב וזהו... המשך יום נעים!!
L lovemichael New member 1/11/05 #16 תודה../images/Emo24.gif ורק אם אפשר לדעת גילאים של כל חברי הלקה? תודה מראש.
Y yaeli87 New member 1/11/05 #17 הממ... הופמן 29 גפן 27 (?) בנואה 24 עירון 30 איתן 20 ומשהו... אעעע איפה אורררר?!
ס סינטטית New member 1/11/05 #19 הנה אור! גפן בן 28 עירון 29, איתן 20..לא ומשהו השאר נכון... (ובנואה שואף ל-25, אבל עדיין 24!)
ס סינטטית New member 1/11/05 #18 ברוכה הבאה לא ידעתי שיש כל כך הרבה אנשים מנתניה שאוהבים את סינרגיה, פתאום אנחנו רוב הייתם אומרים חחח וכן הופמן מנתניה גם ברוכה הבאה...ותהני! ו..איפה את לומדת?
ברוכה הבאה לא ידעתי שיש כל כך הרבה אנשים מנתניה שאוהבים את סינרגיה, פתאום אנחנו רוב הייתם אומרים חחח וכן הופמן מנתניה גם ברוכה הבאה...ותהני! ו..איפה את לומדת?
ס סינטטית New member 1/11/05 #25 חחחחחחחחחחחחח שמעי קטע! ../images/Emo6.gif את מכירה אותי, אם את זוכרת.. הממ.. את אחות של אופיר לא? הוא למד עם אחותי פעם (שירלי) וגם שאני הייתי בכיתה ב' באתי אלייך לגן והייתי חונכת שלך או משו כזה מטומטם חחחחח!!!! חח איזה מצחיק:]
חחחחחחחחחחחחח שמעי קטע! ../images/Emo6.gif את מכירה אותי, אם את זוכרת.. הממ.. את אחות של אופיר לא? הוא למד עם אחותי פעם (שירלי) וגם שאני הייתי בכיתה ב' באתי אלייך לגן והייתי חונכת שלך או משו כזה מטומטם חחחחח!!!! חח איזה מצחיק:]
L lovemichael New member 1/11/05 #30 וואי נכון!!!!! עכשיו אני נזכרת בך!!!! יוו בואי לבקר אותי מחר בשיכבת ט'!!!
ס סינטטית New member 1/11/05 #32 חחחחחחח XDD ../images/Emo6.gif איזה עולם קטן הא? והממ... תבואי את ל- יא :]