וואו...איזה טקס מרשים! היה באולפנית "ישורון" אני השתתפתי בו!!!! עוד מישהו היה בו?
י יונת יש רק 1 New member 11/5/05 #1 וואו...איזה טקס מרשים! היה באולפנית "ישורון" אני השתתפתי בו!!!! עוד מישהו היה בו?
S sivaaann New member 11/5/05 #2 לא אבל בהס היה ממש יפה ומרגש כל שנה יש מסורת שכל הבוגרים של היסודי הזה מגיעים לשם עם המדים או לפני צבא כל שנה מתראים עם כולם. וכמובן הטקס חלק חשוב, ולצערנו כל שנה נוספת עוד איזו משפחה למעגל הזה ועוד אדם מרגיש צורך להופיע.
לא אבל בהס היה ממש יפה ומרגש כל שנה יש מסורת שכל הבוגרים של היסודי הזה מגיעים לשם עם המדים או לפני צבא כל שנה מתראים עם כולם. וכמובן הטקס חלק חשוב, ולצערנו כל שנה נוספת עוד איזו משפחה למעגל הזה ועוד אדם מרגיש צורך להופיע.
Y YaEloNeT New member 11/5/05 #3 ../images/Emo45.gifאבל לא רק../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif אני בכיתה ט', וגם השכבה שלי, וגם הנוע"ל, ארגנו לעצמם מעין פגישת מחזור>< [ד"א, זה קורה גם באופרה, אז שלא תתחילו לי עכשיו עם כמה שזה נורא ואירוני. :]
../images/Emo45.gifאבל לא רק../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif אני בכיתה ט', וגם השכבה שלי, וגם הנוע"ל, ארגנו לעצמם מעין פגישת מחזור>< [ד"א, זה קורה גם באופרה, אז שלא תתחילו לי עכשיו עם כמה שזה נורא ואירוני. :]
N NeTa MuFlEtA New member 11/5/05 #5 יעלונט. הכל טוב יו אני חייבת לדבר איתך אמרתי לעינבל שתהיו איתי בקשר בקשר להיום בערב... אז דברו איתי טוב אני פשוט לא יכולה להתקשר עכשיו... מקווה שהכל טוב...
יעלונט. הכל טוב יו אני חייבת לדבר איתך אמרתי לעינבל שתהיו איתי בקשר בקשר להיום בערב... אז דברו איתי טוב אני פשוט לא יכולה להתקשר עכשיו... מקווה שהכל טוב...
ד דרדסית וקונדסון New member 11/5/05 #6 גם אני הייתי בטקס בהס. אכן טקס מרגש, רק חבל שהוא קצת ארוך מדי לטעמי.