וואו איזה אירוח!

דנידין 1

New member
וואו איזה אירוח!

איזה מרק, איזה סלטים בורקסים כדורי שוקולד בקיצור, מה לא!

דנדש10

New member
וואו איזו קנאה!

לא נורא, לפחות חברים שלי עשו חיים! דנידוש, ומה עם מילה על השלג..?

הפסדת!! ולגבי השלג..

ירושליים נראת כל כך טהורה ולבנה כמו כלה..... כמה מטאפורי....

לאהובה היחידה תודה על האירוח המושלם

דנידין איך הספקת לכתוב לפניי? לשבלולית תודה על הפורום ולכולכם חברים יקרים על מי שאתם ופעם הבאה אנא הביאו שירים שמחים יותר (ולא שירי אהבה כרגע הם עושים לי לא טוב) כייף כייף אתכם יקיריי אוהבת אתכם סיגלית דנידין המסינגר שלך סגור!

Y Y Y איזה כיף ../images/Emo24.gif

תודה
לאהובה היקרה על האכסניה השאנטית ורוחב ה
תודה
למטרימפ
אבו4 תודה
לכוווולם שטרחו והגיעו
אוהפ'תותכם

דנידין 1

New member
אהובה, את ענקית!!!

האירוח, האירגון, רוחב הלב, הכל!!! תודה שסבלת אותי בשקט ממש עד הרגע האחרון תודה

../images/Emo24.gif

על האירוח המקסים
על האוכל הטעים
למטריפ שדאג אפילו לכוס נס חם כדי שאוכל להירדם טוב
ולנועל'ה ששמרה על השקט <שמעתי ת'ציפצופים של הפון...אבל בקטנה...}
ליעלי שלמדה מהר איך להשתמש בבלוטוס...
והכי חשוב...
לכל מי שבא ודאג להנעים את הזמן ואיך שכחתי,
לדתי-לייט...

תודה לכם...

תודה לכם שבאתם.. תודה לכם ששרתם.. תודה לכם שהבאתם.. תודה לכם שאתם כאן.... ובנימה אישית.. שנים חלמתי לארח.. שנים חלמתי על בית מלא... משפחה.[מורחבת] סירים..אוכל.. שנים חלמתי על בלגן בריא.. שנים חלמתי על צחוק של אנשים בביתי. שנים חלמתי על רעש בריא[כן יש דבר כזה..] חלמתי..וחלמתי.. וזה בא!!!!! אתם לי משפחה..אתם לי תמיכה..אתם לי הכוח.. כן אתם!!!!! אז אוהבת אתכם.. ומחכה למפגש הבא...

reo2

New member
בוקר טוב../images/Emo39.gif

נשמע שהיה לכם כיף. אהובה תודה על ההזמנה בעז"ה ובלי נדר אשמח לפגוש אתכם פעם.... שבת שלום

ליגה76

New member
אהורה יקירה../images/Emo140.gif

תודה רבה! היה מעולה. את אישה מדהימה, חמה ואוהבת. אירוח מקסים אוכל טעים. תודה רבה! כל פעם נפעמת ממך מחדש. מעריצה אותך !

מלודי6

New member
תודות

אהובה רוב תודות על האירוח – היה נפלא, שירבו לך ימים טובים של אירוחים משמחים, ומצטרפת אני לשאר התודות שנרשמו מעלה. אבו4 ושבלולית תודה על הטרמפ מר"ג לירושלים, וחזרה. תודה לכל מי שהכין וטרח, ובכלל – לכל מי שהיה.... וכמה יפה היה לראות את השלג.

למעלה