ליאאאאאאאאאאאאם וקיליייייאן
מ מיצי007 New member 29/7/05 #20 נכון!!! כל פעם שאני רואה את הקליפים שלהם אני כל הפעם אומרת לעצמי, יאאאא יואן!!! אבל אז.... אני נוכחת לגלות את האמת המרה...
נכון!!! כל פעם שאני רואה את הקליפים שלהם אני כל הפעם אומרת לעצמי, יאאאא יואן!!! אבל אז.... אני נוכחת לגלות את האמת המרה...
נ ניקול (גין גריי) New member 30/7/05 #24 הוא לא יואן ;__; הוא כפיל!!! וגם הגיטריסט דיי מזכיר את ג'וני להקת כוסונים
מ מיצי007 New member 29/7/05 #21 איכס מגעילול אחד אבל הוא אמר שהוא מכור עכשיו לטופי פודינג.. הוא איש כל כך מוזר מי לייקס
S Sap Sparrow New member 28/7/05 #14 נכון לקח לך שנייה לקלוט איך אומרים את זה, לא כמו כל האחרים הבורים האלה
B bobit marely New member 29/7/05 #19 ../images/Emo6.gif משעשע ביותרררר עכשיו יצא לי לראות...חחחחחחחחחחח איזה מתוק! שיו איך הוא היתלהב מהברבי וקן...חחחחחחח ענק...אהבתי
../images/Emo6.gif משעשע ביותרררר עכשיו יצא לי לראות...חחחחחחחחחחח איזה מתוק! שיו איך הוא היתלהב מהברבי וקן...חחחחחחח ענק...אהבתי
O o v e r c a s t New member 30/7/05 #30 לא מצאתי ../images/Emo10.gif מישהי יכולה בקשה לשים קישור? זה ממש מעצבן,אני אף פעם לא מוצאת את הדברים האלה ואני תמיד צריככה לבקש שישימו קישורים...
לא מצאתי ../images/Emo10.gif מישהי יכולה בקשה לשים קישור? זה ממש מעצבן,אני אף פעם לא מוצאת את הדברים האלה ואני תמיד צריככה לבקש שישימו קישורים...