וואו *אושר*

5cihh

New member
וואו *אושר*

תסתכלו בMSN יש קטע מראיון שיש עם ג'וני, פרדי וטים ברטון בY ב10 ובסוף המראיינת החמודה מביאה לג'וני בשביל ג'ק ולילי רוז בובות קן וברבי ישראליות והוא כל כך שמח הוא כאילו בכנות כזה שמח שזה כל כך יפה..אני כל כך מתרגשת לראות אותו ככה כי זה לא שהוא נהנה יותר מדי מהעיתונאים בדר"כ..והיא אומרת לו שקוראים להם שמוליק וחדווה חחחחח ואז הוא אומר כזה ת'שמות שלהם ושהוא אוהב ת'תלבושת של הגבר חח..הוא כל כך מושלם. היא גם מביאה להם שוקולד פרה:) גוד בלס הר.

SPIFFY!!! איזה חמוד שיהיה בריא

חחחחחחחחחחח לא היה לו נעים להגיד לה שהוא לא אוהב שוקולד אז הוא התחמק! "לא לא אני אוכל את זה אח"כ...." אבל ראו שהוא מה זה התלהב מהברביות חחחחח יש לו מבטא ישראלי טוב אגב :)

Stansfield

New member
כן הוא מעדיף...

ביצים של העוף המפחיד הזה... הביצים הקטנות המגעילות האלה שאפשר לקנות בסופר... זה מה שהוא אכל בAFTERPARTY של FINDIND NEVERLAND, ותמיד שאני בסופר ואני רואה את הביצים האלה אני נגעלת, איך הוא יכול לגעת בזה?!! בעעע

Stansfield

New member
חחחחחח

פעם שנאתי צרפתיות... אבל אישתו של יואן נראית ממממש חמודה בכל מקרה, הביצים האלה... יש גבול!! זה יותר מגעיל מתרד!

Stansfield

New member
קזאביאן?

נשמע כמו גרסא מוזרה לאזקבאן... לא סיריוס

וואי ראיתי את זה מקודם...../images/Emo9.gif בוואי

ב-10 חחחחח טוב קיצקץ איזה חמוד!!!!!!!!!!!

Stansfield

New member
אה.. בתמונה השניה.. קצת...

יא גם לגארי יש סוודר מזוויע כזה

Stansfield

New member
גם שלי

אבל מי מקשיב לה! חח האמת שהיא אמרה לי שהיא תשמח אם אני אתחתן עם איזה בריטי חנן עם נמשים... גם אם הוא יהיה נוצרי

מיצי007

New member
אירים לא כוסים

הם דווקא פחות.הממממממ יפים למרות שיש כמה מקרים יוצאי דופן

למעלה