וואוו...

וואוו...

כל יום שני בשעה 9:30 בבוקר אני מתייצב במכללת רידמן בירושלים על מנת לקבל טיפול ברפלקסולוגיה. התנודבתי ע"י אשתי האהובה להיות "שפן ניסיון" ללומדי רפלקסוליה בסטג´. במסגרת הזו אקבל 14 טיפולים, היום היה השלישי. מה אומר ומה אגיד.... מדהים.... וכאן אתם נכנסים/ות ואני אשמח לקבל את חוות דעתכם/ן. בטיפול היום (שהסתיים לפני חצי שעה) באמצע הטיפול ראיתי פתאום מעין מסך סגול ולפתע נוצרה באמצע דמות. רק קווי מתאר של דמות אך לא הצלחתי לראות מי או פנים וכאשר ניסיתי לאמר משהו הדבר היחיד שיצא מפי היה מין אההה... ואז התחלף המסך לאור כחלחל ובתוכו היה מעיין קריסטל או גביש כחול נוצץ (כמו הזיקוקים הקטנים ששמים על עוגות יום הולדת) לעיתים היה נדמה לי שהוא היה בצורת מגן דוד תלת מימדי... בקיצור גם לאחר הטיפול נשארתי די בהלם מהמראה... הרפלקסולוגית המטפלת בי לא ממש ידעה מה לאמר לי על כך... האמת שגם לי לא... זה פעם ראשונה שזה קורה לי. יש לכם/ן רעיון? אני עדיין מרגיש את כולי במעין חליפת אנרגיה נעימה המקיפה אותי, זה פשוט נפלא ונהדר... אור וטוב אוריאל מעוז

urifelsher

New member
מגניב

לעיתים היה נדמה לי שהוא היה בצורת מגן דוד תלת מימדי = מרכבה "ראיתי פתאום מעין מסך סגול ולפתע נוצרה באמצע דמות" סגול לאנרגיה בתדר גבוה,דמות כמו מדריך/מלאך אולי? "ואז התחלף המסך לאור כחלחל ובתוכו היה מעיין קריסטל או גביש כחול נוצץ" קריסטל מסמל הרבה פעמים את התפתחות הרוחנית/גוף האור האנושי. אכן חוויה מופלאה.יש לך ניחוש מה רצו להגיד לך?בהתחשב בזה נצלתה לפני כמה שבועות. אור ואהבה אורי

לצערי כבר עשרה ימים שאני ככה...../images/Emo2.gif

אתה יודע בדיוק מי היא אותה מורה... שוחחנו על כך... אני מקווה שהיום יום שישי יגמרו עבורי אותם עשרה ימים שבהם היתי חיית לילה עד הזריחה מה שנקרא עד הנץ. הרבה אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול מיכל

rainbow too

New member
מי זאת המורה ההיא?

אני יודע מי היא. אתם גם יודעים מי היא. היא. היא. היא. היא. אור אין סופי, אהבה אין סופית, רצון אמיתי, היא.

סבבה לכם......

החלטתם להיות כת סודית? מדברים בקודים פנימיים? "אתם יודעים" "היא" "דיברנו על זה". חשבתם אולי שאם מישהו שואל סימן שהוא לא יודע או גם אם "דיברו על זה" אולי שכח? אז אני לא יודע מי היא , מי זאת המורה הזאת בכלל, ואשמח לקבל תשובה פחות מתוחכמת.

למעלה