דופק על דלתי מרום
New member
וואוו...
איזה כיף שהפורום חי ובועט בחיי אני מאושר... נכון שזה תמיד מגיע ומרשרש לקראת יום השנה אבל זה מעורר בי שוב את אותה התרגשות ושמחה שמחה גדולה. מה שלומכם חברים?? אני כרגע בבירת אקוואדור ממשיך במסעותי ביבשת... אני חושב - ממה שקראתי כאן שהולך להתרחש עליכם ערב של ממש לזכרו של מאירקה ואם יכולתי "הייתי עף" לאיזה 3 שעות להתרגש ואולי הייתי קופץ שנייה הביתה קודם לתת נשיקה לאחיינית שלי...
חוצמזה רכשתי גיטרה לא מזמן וכן אני חורש את "מדרש יונתי" וגם את "שיר תת מודע זמני" אבל חשבתי אולי... אור תוכל לזרוק לכאן את האקורדים של האחים אריאל לשיר "אחי" ו "חלומות" ואור תשתדלי שזה יהיה פשוט כי אני רק מתחיל... יש?? לסיום אני רק אחזור ואומר שאני אומנם רחוק אבל אני רוצה לחזק את העושים במלאכה ובטח של אלו שמתדנבים לעזור זה חשוב ומעורר השתאות. ונותן לי חשק לאותו שיר אהוב ויקר "קחני אל מחנה בני ישראל, אצל ההר לראות את התעסוקה הזו, שבמדבר - במעברת העולים, שוכני האוהלים קצת אשוטט, אשאף, אנשום לי ריח פועלים במעברת העולים - ריח פועלים. רוצה להיות בלב הנדבה של בני עמי לראות וגם לשמוע, כי מרבים הם להביא בבוקר בבוקר, ברצון הכי חפשי - איש, אישה, נדבת לבם בפרץ הנפשי, בבוקר בבוקר - החפץ הרגשי...."
איזה כיף שהפורום חי ובועט בחיי אני מאושר... נכון שזה תמיד מגיע ומרשרש לקראת יום השנה אבל זה מעורר בי שוב את אותה התרגשות ושמחה שמחה גדולה. מה שלומכם חברים?? אני כרגע בבירת אקוואדור ממשיך במסעותי ביבשת... אני חושב - ממה שקראתי כאן שהולך להתרחש עליכם ערב של ממש לזכרו של מאירקה ואם יכולתי "הייתי עף" לאיזה 3 שעות להתרגש ואולי הייתי קופץ שנייה הביתה קודם לתת נשיקה לאחיינית שלי...