וואוו!!!
6X14

Lady of Buffdom

New member
וואוו!!! ../images/Emo58.gif 6X14

ססילי
האלפרק (שדת הנקמה) הייתה ססילי
גאוני! כל כך גאוני
הפרק היה ממש טוב. שוב נשמרה המסורת של יום-ההולדת-המוזר-של-באפי.
דון הייתה די מעצבנת. במיוחד עם ה-get out, get out, GET OUT, GET OUT!!!!
הפרק בעיקר עסק בדון ובהרגשה שלה שהיא לבד, כי לכולם יש דברים אחרים לעשות, אבל אין לה חיים? אוקיי, אז אני די מבינה שהיא רוצה שבאפי תהייה יותר בבית, אבל היא לא יכולה למצוא לעצמה גם חיים? בית ספר? חברים? אני מתחילה לחבב את טארה יותר. היא ו-ווילו מתחילות להתקרב שוב אחת לשנייה. חוצמזה, היא הייתה ממש חמודה בקטע עם ספייק: SPIKE: I had ... a ... muscle cramp. Buffy was, uh, helping. TARA: (small grin) A muscle cramp? In your ... (looks down at him, then away) pants? SPIKE: What, it's a thing. TARA: (grinning) Right.
ואח"כ: TARA: How's that cramp, Spike? Still bothering you? SPIKE: What? Oh. Yeah. TARA: Maybe you, uh, wanna put some ice on it.
עכשיו הסקוביס גילו את הסוד של דון, שהיא גונבת כל הזמן. what's up with that? למה היא עושה את זה?

../images/Emo58.gif6x14

זה פרק ממש ממש חמוד ומצחיק, אני נורא אהבתי אותו
כל הקטעי טארה האלה מאוד תרמו לו, גם בהתחלה כשבאפי ווילו וטארה היו בכניסה ליד המדרגות ובאפי רצתה להתחמק משם -COMING :) ומי היה מאמין שטארה תגחך ככה על ספייק, משעשעת שכזו! האמת, ממש לא ראיתי את הפרק בתור התמקדות בדון, יותר ראיתי אותו כפרק שמח, כמעט לא היו לנו כאלה מאז תחילת העונה, שבאמת היו שם קטעי ווילו טארה( איך שטארה הגנה על ווילו, תפסה ביטחון העונה) והיה שם את קלם, ואניה שקצת הבהילה אותי עם הקלסטרופוביה שלה, ולאו דווקא הקטע של דון, למרות שזה מה שהביא את האלפרק לעשות את הכישוף הזה על הבית.. וכן! זה מאוד מגניב שזו ססילי :))) ואל.

Lady of Buffdom

New member
נכון ../images/Emo58.gif 6X14

הפרק באמת היה שמח, טוב שיש גם כאלה העונה. קצת מזכיר את העונות הקודמות, כמו Gone. המיוזיקל וטאבולה ראסה למשל הם פרקים שמחים אבל מאוד עצובים.

תראי, ../images/Emo58.gif 6x14

גם בפרק הזה ה'צל' היה ברקע כל הזמן, ווילו וטארה עצבניות אחת ליד השניה אחרי הפרידה, באפי מתקשה להיפרד מספייק, דון והבעיות שלה, זאנדר, אניה, אבל הקטעים המצחיקים חיפו על כך, וגם הבעיות והכאבים שהיו ברקע לא היו דברים שצצו אלא היו קיימים, אז אפשר לומר שטיפה התרגלנו אליהם, לא כמו טאבולה ראסה שלמרות שהוא היה הרבה יותר מצחיק, בכל זאת הפרידה בסוף ממש ממש העציבה אותי. ואל.

לiלה

New member
לא שמח.... לא שמח בכלל! ../images/Emo58.gif

אפילו לא קצת שמח! זה הפרק (המיוזקל) הכי עצוב בעולם!!!!!!!! (חוץ מהפרק הזה בעונה החמישית עם כל הקוטלות ושספייק מספר איך הוא הרג אותן)........ טבולראסה קצת עצוב אבל לא ברמה של בכי.

קלואי1

New member
יש לך לב מאבן או משהו?!?!

ספוילר כמובן ל608: טארה עזבה את ווילו!!!!!!!!! איך אפשר לא לבכות??? אני לא הצלחתי להפסיק לבכות כל הזמן הזה!! ובמיוחד עם השיר של מישל ברנץ' ברקע שהיה ממש ממש מתאים! אפילו הנשיקה של באפי וספייק לא תרמה...

ספויילר 614

פרק מצוין.. הכי מצחיק כל הקטע בין ספייק לבאפי שהיה דוחה ומטופש, ואז טארה כל כך חמודה ויוצאת דופן שמה:]

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif 6X14

אני לא חושב שזו הייתה ססיל היא נראית שונה, חוץ מזה שהיא מתלהבת מספייק מה שססיל לא עשתה. גם השם קצת שונה לא? אלפקה... ססיל...

B a n j o

New member
הא טוב ../images/Emo46.gif

תודה על ספוילר לא מסומן לעונה 7 !!!!!
אתם ממש מתחילים להגזים !!!!

באנג'ו- ../images/Emo58.gif 6

זה לא ספויילר לעונה השביעית, זה ידוע כבר בשישית, כל הרמזים האלה בינה לבין ספייק של 'אני כבר מכירה אותך' והעובדה שאותה השחקנית משחקת את 2 הדמויות מראים על זה, ובטח יש איזה ציטוט של ג'וס איפהשהו על זה. ואל.

B a n j o

New member
אבל ../images/Emo58.gif

מי שראה עונה 6 לא יכול להיות בטוח שזו היא אני הבנתי שמסבירים משהו על זה בעונה 7, אבל לא במפורש. והרמזים האלו לא אומרים כלום, ואין סיכוי שהייתי מזהה את השחקנית. דברים כאלו כן נחשבם ספוילר וחבל להרוס את זה כי זה היה נחמד לגלות את זה לבד

Schnickelfritz

New member
אבל...../images/Emo58.gif לעונה 6

להגיד "זאת היא בטוח" לא אומר כלום. מי שלא ראה את הפרקים לא נכנס לשרשור בכלל ולא יודע במה מדובר.

אבל אני אומרת לך,

זה לא ספויילר. זה לא ברור לגמרי, אבל זה לא ספויילר לשביעית. ואל.

Lady of Buffdom

New member
6X15, 6X16 ../images/Emo58.gif

As you were הפרק סגר סופית את הסיפור עם ריילי, וטוב שכך. בפרק הזה אנחנו רואים שבאפי וריילי במצב הפוך ממה שהם היו ביום שריילי עזב: אז באפי הייתה במצב טוב יותר מבחינה עצמית (עד כמה שאפשר להיות במצב טוב בנסיבות שאמא שלה חולה בסרטן ושהיא צריכה לשמור טוב על אחותה), כלומר היא הייתה חזקה מבחינה נפשית, עצמאית, יכלה לדאוג לעצמה ולתמוך בעצמה. בעוד ריילי רצה שהיא תהייה תלויה בו ושהוא יתמוך בה. הוא חשב שהיא צריכה להשקיע בו יותר תשומת לב ובעצם היה יותר מדי needy. עכשיו באפי במצב שהיא צריכה תמיכה ואהבה, אז היא הולכת לספייק, אבל אם היא יכלה היא הייתה מבקשת תמיכה מריילי - בדיוק מה שהוא רצה ממנה לפני עונה. אבל עכשיו הוא במצב טוב ויציב - הוא נשוי, ולאישה שאין להם בעייה של איזוני כוחות, דבר שהפריע לו אצל באפי. אישתו לא יותר חזקה ממנו והוא אפילו היה צריך לעזור לה להלחם. אני מעדיפה את הדמות של ריילי בפרק הזה מאשר בתור החבר של באפי. הוא כבר לא בגישה של באפי-אל-תהיי-יותר-חזקה-ממני-ותהיי-יותר-תלויה-בי. אהבתי איך שספייק אמר לו שוב: "The girl needs a monster in her man", אותו משפט שאמר לו ב-"Into the woods".
היי, שמתי לב למשהו מאוד מוזר - כשבאפי אומרת לספייק "It's over", היא אומרת: "I'm sorry William"
Hell's bells כבר משם הפרק יודעים שהוא לא יסתיים בטוב. סוף סוף מגיעה החתונה של זאנדר ואניה, הכל מתנהל בסדר, עד כמה שאפשר עם 2 המשפחות. הקטעים בין המשפחה של זאנדר לבין "המשפחה" של אניה היו משעשעים.
אבל פתאום מגיע לזאנדר אדם זקן שטוען שהוא זאנדר בעתיד ואומר לו שאסור לו להתחתן עם אניה (סצינה שמאוד הזכירה לי פרק במכושפות, כשבאה לפיבי 'פיבי מהעתיד' ואומרת לה שאסור לה להתחתן עם קול. אני לא אומרת שהייתה העתקה מבאפי במכושפות, רק שזה הזכיר לי). הוא אפילו מראה לו מה יקרה בעתיד אם יתחתן איתה - החיים שלהם ייהרסו. בסופו של דבר זאנדר ואניה מגלים שהוא בעצם שד שרצה להרוס לאניה את החיים, כי היא הפכה אותו לשד בעבר, אבל ג'וס לא ייתן לאף דמות שלו להיות מאושרת, וזאנדר מחליט לא להתחתן עם אניה. השאלה למה הוא עושה את זה אם הוא יודע שזה לא באמת היה הוא בעתיד? סיבות אפשריות: 1. מה שהוא ראה בחזיונות הפחיד אותו, והוא פחד שזה באמת יקרה. 2. הוא מפחד שבגלל שהנישואים של ההורים שלו גרועים, גם לו זה יקרה. אולי הוא חושב שזה בגנים. 3. הוא מפחד שאניה תיפגע (למרות שזה שהוא לא רוצה להתחתן יותר פוגע). 4. אולי ברגע האמת הוא החליט שהוא מפחד ממחוייבות וקיבל cold feet. הפרידה שלהם הייתה ממש עצובה.
אה, רציתי לשאול - אני מחכה שיהיה משהו עם ספייק והאלפרק. הם כבר זיהו אחד את השני בתור וויליאם וססילי, אז לשכוח מזה או להמשיך לחכות?

../images/Emo58.gif 6x15, 6x16

את צודקת, גם אני הרבה יותר אהבתי את ריילי כשהוא לא החבר של באפי, כבר אמרתי את זה כאן- כשהוא לא נמשך אחריה, כשהוא רק דמות צדדית כשבעצם היא צריכה להיות הרבה יותר מזה כי הוא החבר של הקוטלת. אז באמת, כשהוא לא 'החבר של' אלא דמות בפני עצמה, ועוד נשוי- ככה שאין סיכוי לקשר עתידי על פני השטח- מאוד חיבבתי אותו. די, הבנאדם ממוסד, ואפילו החברה שלו די בסדר. לגבי הסוף- I`m sorry.. William. באפי אמרה את השם המקורי של ספייק, ולא ספייק, וזה אומר משהו לגבי הפרידה הזו ולגבי הממשות שלה, תראי בהמשך. 6x16- האניה עם כל האיפור הזה מהעתיד ממש הפחידה אותי, וכל הפחד הזה מהנישואים העתידיים שכבר לפני היה לזאנדר רק הוגבר ע"י ה"זקן" הזה.. לגבי הגורמים שכתתב אני חושבת שזה כל אחד בנפרד וכולם ביחד.. הפרידה באמת היתה עצובה, לראות ככה את אניה. האמת- אני לא ידעתי שהם יפרדו אבל גם לא חשבתי שהם יתחתנו בסופו של דבר, זה היה קצת ממסד את הסדרה, ואפילו שנורא הייתי רוצה שזה יעבוד לשניהם, באפי וחתונה זה לא ממש הולך. הרגעים שאהבתי בפרק הזה היה כמובן ההתחלה עם הרעמים שהצחיק אותי, וקטעי הווילו-טארה
, אבל הוא היה עצוב ויפה. ואל.

קלואי1

New member
שלא לדבר על..

ספוילר ל-616: הנדרים המשעשעים ביותר של אניה!! היא מבטיחה להיות ה-סקס פודל- שלו לתמיד... איזה חמודה!! ואני כל כך בכיתי בפרק הזה!!! חבל לכם על הזמן! לא בכיתי ככה באף פרק של באפי... דרך אגב, צפו למאמר ארוך על הפרק...... אני כמעט מסיימת..

למעלה